Το Kimbino σας φέρνει πάντα προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές. Αγαπημένο προϊόν σήμερα: ζαμπόν! Η προσφορά για ζαμπόν βρίσκεται στα 4 φυλλάδια. Περιηγηθείτε σε όλους τους καταλόγους για να μάθετε πού έχουν την καλύτερη διαθέσιμη τιμή.

Οι αλυσίδες που έχουν ζαμπόν με έκπτωση περιλαμβάνουν το προϊόν Market in, My market, ΑΒ Βασιλόπουλος και Μασούτης. Μπορείτε να το/τα βρείτε στα ακόλουθα φυλλάδια:

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα κατά την αγορά άλλων προϊόντων, απλώς περιηγηθείτε χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης. Το πλεονέκτημα είναι ότι θα βρείτε τα πάντα σε ένα μέρος στον ιστότοπό μας. Μπορείτε επίσης να βρείτε ενδιαφέρουσες προσφορές σε προϊόντα όπως ρούχα, φούστα, πουκάμισο, φανελάκι και μπλούζα. Δοκιμάστε να ψωνίσετε με το Kimbino όπου θα ενημερώνεστε πάντα για τις καλύτερες προσφορές. Εάν εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο, μπορούμε επίσης να σας ενημερώσουμε για νέες προσφορές μέσω email.

Για να διασφαλίσετε ότι έχετε πάντα ειδικές προσφορές για όλα τα διαθέσιμα προϊόντα, κατεβάστε την εφαρμογή μας Kimbino. Δεν θα χάσετε καμία έκπτωση.

Βρείτε ζαμπόν και πολλά άλλα με έκπτωση. Μαζί μας, δεν θα χάσετε ειδικές προσφορές. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς, το Kimbino σας.