Απειροελάχιστοι είναι οι Έλληνες που δεν γνωρίζουν το The Mart. Εξάλλου, είναι τόσο δημοφιλές ανάμεσα στους καταναλωτές, που πλέον έχει ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά. Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές - αυτό είναι χαρακτηριστικό του The Mart. Στο The Mart, θα βρείτε τα πάντα. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ήρθατε εδώ. Σταθερές αλλά και νέες προσφορές, αυτός είναι το χαρακτηριστικό του The Mart. εδώ μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές που ισχύουν από την 10/07/2019. Λείπει κάποια προσφορά στο The Mart; Δοκιμάστε να το βρείτε αλλού! Απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα καταστήματα Bazaar, Lidl, Market in, My market, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Μασούτης.

Εάν δεν ξέρετε, ποιο κατάστημα The Mart είναι το κοντινότερο, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό Βόλος, Εύοσμος, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καλαμαριά, Κολινδρός. Δεν καταφέρατε να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίση ιστοσελίδα www.themart.gr.

Ξεχάστε τα έντυπα φυλλάδια, δεν θα σας απασχολήσουν ποτέ ξανά. Τώρα μπορείτε να βρείτε εύκολα τις τελευταίες προσφορές του The Mart, online στο Kimbino. Η προστασία του πριβάλλοντος αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς που προτιμάτε τα ηλεκτρονικά φυλλάδια του The Mart και όχι τα έντυπα.

Θέλετε να κάνετε οικονομία; Δοκιμάστε να αγοράσετε προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές και δε θα αργήσετε να δείτε τη διαφορά.

Το να παρακολουθείτε τις τελευταίες προσφορές του The Mart ίσως σας φαίνεται χρονοβόρο. Δεν ισχύει όμως αυτό. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας. Ή κατεβάστε την εφαρμογή μας Kimbino. Με τον τρόπο αυτό, δεν θα χάσετε ποτέ των ποτών τις εξαιρετικές προσφορές του The Mart. Επίσης θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο καθώς δε θα χρειάζεται να ψάχνετε μόνοι σας όλα τα ηλεκτρονικά φυλλάδια.