Kimbino
Kimbino
Τρέχουσα προσφορά σε Επιλογή πόλης
Λογότυπο The Mart
3/5

The Mart Φυλλάδιο & Εβδομαδιαίες Προσφορές (31/05/2023)

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Σούπερ Μάρκετ

Φυλλάδια The Mart

Το The Mart φυλλάδιο έχει τα πάντα

3/5
Actual brochure

Τα καταστήματα The Mart αποτελούν μια από τις πιο μεγάλες εταιρίες χονδρικού εμπορίου στην Ελλάδα. Προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα από τρόφιμα, ποτά και επαγγελματικό εξοπλισμό σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Το φυλλάδιο The Mart κυκλοφορεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα και οι καταναλωτές το αναζητούν με ενδιαφέρον. Είναι γεμάτο με προσφορές σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με τις εκπτώσεις άλλωστε να είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Εκτός από το συνηθισμένο φυλλάδιο κυκλοφορούν και ειδικά έντυπα με προσφορές και εκπτώσεις ανά κατάστημα αλλά και σε περιόδους ειδικών εκπτώσεων. Από 24/05/2023 τρέχουν ήδη δεκάδες προσφορές που υπάρχουν διαθέσιμες εδώ.

Στις σελίδες του φυλλαδίου οι επαγγελματίες αλλά και οι απλοί καταναλωτές μπορούν να βρουν προϊόντα σε τιμές χονδρικής. Αυτό κάνει άλλωστε τις The Mart προσφορές να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Το “The Mart - Προσφορές” βρίσκεται σε ισχύ αυτή την περίοδο και είναι γεμάτο με εκπλήξεις.

The Mart βρίσκεις παντού!

Shop

Τα καταστήματα της γνωστής εταιρίας βρίσκονται σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Πόλεις όπως %city_shop% διαθέτουν και από ένα κατάστημα το οποίο μπορούν να επισκεφθούν καθημερινά οι καταναλωτές. Τα The Mart καταστήματα ανήκουν στην κατηγορία Σούπερ Μάρκετ όπως άλλωστε και οι εταιρίες Lidl, Market in, My market, ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης, Γαλαξίας, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Bazaar, Discount Markt και ΕΛΟΜΑΣ και οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τη δική τους έρευνα αγοράς και να βρουν αυτό που ψάχνουν στην πιο συμφέρουσα τιμή. Το πλήρες ωράριο των καταστημάτων είναι πάντα διαθέσιμο στο Kimbino, όπως και οι ακριβείς διευθύνσεις και οι πολίτες ξέρουν ανά πάσα στιγμή πότε λειτουργούν τα καταστήματα και πότε είναι κλειστά.

Στην επίσημη ιστοσελίδα των καταστημάτων themart.gr υπάρχει η δυνατότητα στους επαγγελματίες να γίνουν μέλη και να βγάλουν κάρτα. Με αυτή την κάρτα το φυλλάδιο προσφορών The Mart αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία. Τα έπιπλα The Mart αλλά και όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στα ράφια των καταστημάτων φτάνουν στους καταναλωτές με περαιτέρω έκπτωση, ενώ ισχύουν και ειδικές προσφορές αλλά και σύστημα συλλογής πόντων.

Μεγάλη γκάμα στα The Mart

Assortment

Όσοι έχουν επισκεφθεί τα καταστήματα της εταιρίας γνωρίζουν πολύ καλά πως πρόκειται για ιδιαίτερα μεγάλα εμπορικά μαγαζιά. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Τρόφιμα, ποτά, επαγγελματικός εξοπλισμός, είδη γυμναστικής και ομορφιάς είναι μόλις μερικά από τα προϊόντα που υπάρχουν κάθε φορά στο φυλλάδιο προσφορών The Mart και οι καταναλωτές το ξέρουν πολύ καλά. Εταιρίες όπως οι Essex, Bitam, Dalo, Παπαδοπούλου και Κατσέλης είναι μόλις μερικές απ’ αυτές με τις οποίες συνεργάζεται το δίκτυο καταστημάτων της γνωστής αλυσίδας. Έτσι το φυλλάδιο The Mart είναι γεμάτο με προσφορές κάθε φορά που εκδίδεται! Ξεφυλλίζοντας κανείς το "The Mart - Προσφορές" άλλωστε το αντιλαμβάνεται αυτό πλήρως.

Το The Mart φυλλάδιο είναι σίγουρα ένας καλός λόγος για να επισκεφθεί κανείς ένα κατάστημα δίπλα του. Ωστόσο υπάρχουν και άλλα πράγματα που κάνουν τη συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ να διαφέρουν. Πρόκειται για μια αλυσίδα που επενδύει στην ποιότητα των προϊόντων ενώ στις πόλεις που υπάρχουν υποκαταστήματα της εταιρίας δίνεται προτεραιότητα στους τοπικούς παραγωγούς. Έτσι οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν πάντα τοπικά προϊόντα, φρέσκα και σε εξαιρετική ποιότητα. Οι The Mart προσφορές για τον Ιούνιος 2023 υπάρχουν διαθέσιμες εδώ και οι καταναλωτές μπορούν να αναζητούν για παράδειγμα τοπικά προϊόντα από την περιοχή τους και να στηρίζουν τις τοπικές οικονομίες και τους παραγωγούς.

Τα Kimbino φυλλάδια σου λύνουν τα χέρια

Kimbino App

Το Kimbino δεν είναι απλά ένας εύκολος τρόπος για να βρει κανείς συγκεντρωμένα όλα τα φυλλάδια από δεκάδες καταστήματα. Είναι μια ευχάριστη και πρωτότυπη εμπειρία που κυριολεκτικά λύνει τα χέρια χιλιάδων καταναλωτών. Βρείτε ό,τι ψάχνετε σε προσφορές από σούπερ μάρκετ, γνωστές αλυσίδες με καλλυντικά, προϊόντα μόδας και ομορφιάς. Στην ιστοσελίδα Kimbino.gr υπάρχουν καθημερινά όλα τα νέα φυλλάδια προσφορών και περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Εκτός από τα φυλλάδια The Mart, μπορείτε επίσης να βρείτε προσφορά δράσης από άλλες γνωστές μάρκες.

Η βασική αρχή του Kimbino είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η μείωση του χαρτιού που δαπανάται για τα φυλλάδια. Με την εφαρμογή Kimbino οι καταναλωτές μπορούν να διαβάσουν όποιο φυλλάδιο προσφορών επιθυμούν, χωρίς να χάνονται δεκάδες δέντρα και φυσικά χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν από εδώ και από εκεί για τις προσφορές που τους ενδιαφέρουν. Αυτό κάνει άλλωστε το Kimbino να διαφέρει και να ξεχωρίζει.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Τα πιο δημοφιλή προϊόντα στο Kimbino:

Γάντια
Κουβέρτα
Μπαταρία
Βάζο
Λάμπα
Πετσέτα
κρέμα BB
κρέμα CC
Μαλακτικό
Κρέμα
Αφρόλουτρο
Μαλακτικό ρούχων
Απορρυπαντικό
Απορρυπαντικό πιάτων
Καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων
Δίσκος
Θήκη
Βάρος
Σίδερο
Μανόμετρο

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Σούπερ Μάρκετ

Ακολουθήστε

Στο κατάστημα

Καταστήματα

Διενέργεια

Kimbino
Οι πιο συχνές αναζητήσεις των υπολοίπων
γάλα
βούτυρο
τυρί
γιαούρτι
χυμός
λάδι
ζαμπόν
παγωτό
Kimbino
Λογότυπο The Mart
Λογότυπο The Mart

Εγγραφείτε και επωφεληθείτε στο έπακρο από τα οφέλη.