Όλοι έχουν ακούσει για το πλαισιο. Είναι άλλωστα ένα από τα πιο επιτυχημένα καταστήματα της ελληνικής αγοράς. Οι πελάτες γνωρίζουν το πλαισιο τόσο για το εύρος των προϊόντων του όσο και για τις χαμηλές τιμές του. Η πλειονότητα των καταναλωτών μπορεί να βρει όλα όσα χρειάζεται εδώ. To πλαισιο φέρνει τακτικά νέες εκπληκτικές προσφορές. Η πιο πρόσφατη προσφορά που ισχύει από 08/07/2019 μπορεί να βρεθεί εδώ. Ρίξτε μια ματιά στις τιμές άλλων καταστημάτων Kotsovolos, Media Markt, Public, ΓΕΡΜΑΝΟΣ! Είναι οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές του πλαισιο.

Δεν ξέρετε πού να πάτε για ψώνια; Τα καταστήματα πλαισιο βρίσκονται σε πολλές πόλεις, όπως η Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λάρισα, Πάτρα. Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε στην ιστοσελίδα μας; Δοκιμάστε την επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.plaisio.gr.

Ξεχάστε τα έντυπα φυλλάδια και αρχίστε να χρησιμοποιείτε τα ηλεκτρονικά στο Kimbino. Μπορείτε να ελέγξετε τις προσφορές του πλαισιο online και άνετα ανά πάσα στιγμή. Τέλος στα σκουπίδια! Τσεκάρετε τις τελευταίες προσφορές του πλαισιο online; Είναι πολύ πιο οικολογικές από την έντυπη έκδοση. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που προτιμάτε την ηλεκτρονική έκδοση.

Είναι πλέον τόσο εύκολο να κάνετε οικονομία ενώ ψωνίζετε!

Όλοι πρέπει να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα χάρη στις ειδικές προσφορές του πλαισιο και να εξοικονομήσετε χρόνο με την εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο ή με τη λήψη της εφαρμογής Kimbino. Έτσι, θα σας πάρει ένα λεπτάκι μόνο να ενημερωθείτε για τις ειδικές προσφορές του πλαισιο. Στο δικό σας Kimbino.