Σχεδόν όλοι γνωρίζουν το Hondos Center. Το κατάστημα είναι ένα από τα κορυφαία της ελληνικής αγοράς. Το Hondos Center προσφέρει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε. Και το σημαντικότερο: σε καταπληκτικές τιμές. To Hondos Center φέρνει τακτικά νέες εκπληκτικές προσφορές. Η πιο πρόσφατη προσφορά που ισχύει από 30/05/2019 μπορεί να βρεθεί εδώ. Κάντε μία σύγκριση τιμών κοιτάζοντας αυτά τα καταστήματα Avon, LR Health & Beauty, Oriflame.

Δεν ξέρετε πού να πάτε για ψώνια; Τα καταστήματα Hondos Center βρίσκονται σε πολλές πόλεις, όπως η Αθήνα, Κηφισιά, Πειραιάς, Αγία Παρασκευή, Αγρίνιο, Αίγιο. Δεν καταφέρατε να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίση ιστοσελίδα www.hondoscenter.com.

Ξεχάστε τα έντυπα φυλλάδια και αρχίστε να χρησιμοποιείτε τα ηλεκτρονικά στο Kimbino. Μπορείτε να ελέγξετε τις προσφορές του Hondos Center online και άνετα ανά πάσα στιγμή. Τέλος στα σκουπίδια! Τα έντυπα φυλλάδια είναι και ενοχλητικά και επιβλαβή για το περιβάλλον. Εκτιμούμε ιδιαιτέρως ότι επιλέγετε να δείτε τις τελευταίες προσφορές του Hondos Center online.

Είναι πλέον τόσο εύκολο να κάνετε οικονομία ενώ ψωνίζετε!

Το να παρακολουθείτε τις τελευταίες προσφορές του Hondos Center ίσως σας φαίνεται χρονοβόρο. Δεν ισχύει όμως αυτό. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας. Ή κατεβάστε την εφαρμογή μας Kimbino. Με τον τρόπο αυτό, δεν θα χάσετε ποτέ των ποτών τις εξαιρετικές προσφορές του Hondos Center. Επίσης θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο καθώς δε θα χρειάζεται να ψάχνετε μόνοι σας όλα τα ηλεκτρονικά φυλλάδια.