Kimbino
Kimbino

Μασούτης Φυλλάδιο & Προσφορές (από 19/06/2024)

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
Μασούτης
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Φυλλάδιο Μασούτης

Μασούτης Προσφορές – Ό,τι χρειάζεσαι

3/5
Actual brochure

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ είναι κάτι παραπάνω από συνώνυμο της ποιότητας και της οικονομίας. Κάθε εβδομάδα κυκλοφορεί το Μασούτης φυλλάδιο στο οποίο μπορεί κανείς να βρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα που χρειάζεται κάθε σπίτι. Στο φυλλάδιο που βρίσκεται σε ισχύ από 12/06/2024 υπάρχουν δεκάδες προσφορές με ασυναγώνιστες τιμές σε τρόφιμα, ποτά, είδη σπιτιού και καθαριστικά. Μπορεί κανείς να ξεφυλλίσει το φυλλάδιο εδώ. Δεν είναι τυχαίο ότι το Μασούτης φυλλάδιο προσφορών που εκδίδεται κάθε εβδομάδα με νέες προσφορές γίνεται κυριολεκτικά ανάρπαστο.

Το φυλλάδιο με τις προσφορές της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ έχει ισχύ για μια εβδομάδα. Έτσι οι καταναλωτές μπορούν να προγραμματίσουν τις αγορές τους και να ξέρουν έγκαιρα ποια προϊόντα βρίσκονται σε έκπτωση κάθε μέρα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε εορταστικές περιόδους αλλά και κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων κυκλοφορεί ειδικό φυλλάδιο, όπως για παράδειγμα το Μασούτης προσφορές τριημέρου, για να μην μείνει κανένας καταναλωτής δυσαρεστημένος. Το "Μασούτης - φυλλάδιο" τρέχει ήδη και περιμένει να το ανακαλύψετε.

Τα καταστήματα Μασούτης που ξεχωρίζουν

Shop

Η αλυσίδα καταστημάτων Μασούτης ανήκει στην κατηγορία Σούπερ Μάρκετ και προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών με Lidl, Market in, My market, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, The Mart, Bazaar, Discount Markt και ΕΛΟΜΑΣ και να προχωρήσετε σε έξυπνες αγορές. Οι καταναλωτές μπορούν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές που τρέχουν και να βρουν προϊόντα με σημαντικές εκπτώσεις. Τα καταστήματα λειτουργούν καθημερινά, ενώ σε κάθε πόλη υπάρχουν συνήθως περισσότερα από ένα υποκαταστήματα. Χαρακτηριστικά, μπορεί κάποιος να βρει τις προσφορές του Μασούτη σε πόλεις όπως Αθήνα, Γαλάτσι, Λάρισα, Βόλος, Καβάλα και Σέρρες. Στο Kimbino μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες για το ωράριο λειτουργίας, τις κατά τόπους διευθύνσεις και όλες τα άλλα χρήσιμα στοιχεία για κάθε υποκατάστημα.

Οικονομικά και ελληνικά είναι το σλόγκαν που χρησιμοποιεί η αλυσίδα των ελληνικών σούπερ μάρκετ και φιγουράρει πάνω πάνω σε κάθε Μασούτης φυλλάδιο προσφορών. Πρόκειται άλλωστε για μια εταιρία με μεγάλη ιστορία στον χώρο, που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ενώ στα ανά την Ελλάδα καταστήματα μπορεί κανείς να βρει μια μεγάλη γκάμα από Ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Οι καταναλωτές που διαβάζουν το Μασούτης φυλλάδιο μπορούν επίσης να αναζητήσουν εκπτωτικά κουπόνια στην ιστοσελίδα του σούπερ μάρκετ masoutis.gr.

Ελληνικά προϊόντα Μασούτης

Assortment

Στα ράφια των καταστημάτων Μασούτης οι καταναλωτές βρίσκουν καθημερινά μια μεγάλη γκάμα από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, τρόφιμα, καθαριστικά είδη, ποτά και αναψυκτικά. Οι Μασούτης προσφορές ωστόσο δεν σταματούν ποτέ. Η εταιρία έχει λανσάρει μια σειρά από δικά της προϊόντα, τα γνωστά Mr Grand, τα οποία διαθέτει σε ιδιαίτερα χαμηλές και συμφέρουσες τιμές. Στο Μασούτης - φυλλάδιο υπάρχουν όλα αυτά διαθέσιμα. Εταιρίες όπως η Amita, η ΦΑΓΕ, η ΜΕΒΓΑΛ, η ΜΙΣΚΟ αλλά και η Coca Cola είναι μόνος μερικές από αυτές που εμπιστεύονται τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Ο ελληνικός χαρακτήρας των συγκεκριμένων καταστημάτων σούπερ μάρκετ είναι αυτός που τα έχει καθιερώσει στην καταναλωτική συνείδηση των πολιτών εδώ και χρόνια. Η εταιρεία επεκτείνετε διαρκώς, ανοίγοντας νέα υποκαταστήματα που είναι γεμάτα με προσφορές και εκπτώσεις. Όλες οι Μασούτης προσφορές για Ιούνιος 2024 μπορούν να αναζητηθούν εδώ έτσι ώστε να μείνετε πάντα ενημερωμένοι και να πραγματοποιείτε τις πιο έξυπνες αγορές. Εκτός από τις προσφορές, ιδιαίτερα αξιέπαινο είναι και το κοινωνικό έργο της εν λόγω αλυσίδας καταστημάτων σούπερ μάρκετ. Κάθε χρόνο συμμετέχει σε μια σειρά από φιλανθρωπικές δράσεις και προγράμματα για την ενίσχυση άπορων οικογενειών στην Ελλάδα και αστέγων, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε αυτούς που τα χρειάζονται.

Τα Kimbino φυλλάδια σου λύνουν τα χέρια

Kimbino App

Το Kimbino δεν είναι απλά ένας εύκολος τρόπος για να βρει κανείς συγκεντρωμένα όλα τα φυλλάδια από δεκάδες καταστήματα. Είναι μια ευχάριστη και πρωτότυπη εμπειρία που κυριολεκτικά λύνει τα χέρια χιλιάδων καταναλωτών. Βρείτε ό,τι ψάχνετε σε προσφορές από σούπερ μάρκετ, γνωστές αλυσίδες με καλλυντικά, προϊόντα μόδας και ομορφιάς. Στην ιστοσελίδα Kimbino.gr υπάρχουν καθημερινά όλα τα νέα φυλλάδια προσφορών και περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Εκτός από τα φυλλάδια Μασούτης, μπορείτε επίσης να βρείτε προσφορά δράσης από άλλες γνωστές μάρκες.

Η βασική αρχή του Kimbino είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η μείωση του χαρτιού που δαπανάται για τα φυλλάδια. Με την εφαρμογή Kimbino οι καταναλωτές μπορούν να διαβάσουν όποιο φυλλάδιο προσφορών επιθυμούν, χωρίς να χάνονται δεκάδες δέντρα και φυσικά χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν από εδώ και από εκεί για τις προσφορές που τους ενδιαφέρουν. Αυτό κάνει άλλωστε το Kimbino να διαφέρει και να ξεχωρίζει.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Σούπερ Μάρκετ