Πιθανότατα όλοι οι 'Ελληνες καταναλωτές γνωρίζουν το Bazaar. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία των προιόντων που προσφέρει, κατέχει μία από τις ισχυρότερες θέσεις στην ελληνική αγορά. Χάρη στην ευρεία προσοφρά προϊόντων και τις καταπληκτικές τιμές του Bazaar, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε εδώ. To Bazaar φέρνει τακτικά νέες εκπληκτικές προσφορές. Η πιο πρόσφατη προσφορά που ισχύει από 21/06/2019 μπορεί να βρεθεί εδώ. Τα καταστήματα Lidl, Market in, My market, The Mart, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Μασούτης μπορούν να σας εκπλήξουν με τις προσιτές τιμές τους.

Δεν ξέρετε πού να πάτε για ψώνια; Τα καταστήματα Bazaar βρίσκονται σε πολλές πόλεις, όπως η Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Κως, Ρόδος, Γαλάτσι. Εάν δεν κατορθώσατε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.bazaarsm.gr που διαθέτει τον πλήρη κατάλογο των διαθέσιμων προϊόντων.

Δεν χρειάζετε να περιμένετε τον ταχυδρομο να μοιράσει τα φυλλάδια του Bazaar. Μπορείτε να τα βρείτε στο Kimbino όποτε θέλετε. Είναι εξαιρετικό ότι προτιμάτε να βλέπετε τις προσφορές του Bazaar στο διαδίκτυο. Με τον τρόπο αυτό, βοηθάτε ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο εύκολο να αρχίσετε να εξοικονομείτε χρήματα χάρη στις ειδικές προσφορές.

Οι ξεχωριστές προσφορές του Bazaar είναι τόσο προσιτές που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήμτα. Και τι πρέπει να κάνετε για να μην χάσετε καμία από τις ειδικές προσφορές του Bazaar; Είναι απλό: εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας ή κατεβάστε την εφαρμογή Kimbino.