Προσεχώς θα υπάρχουν διαθέσιμα φυλλάδια ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Εγγραφείτε και ενημερωθείτε

Πιθανότατα όλοι οι 'Ελληνες καταναλωτές γνωρίζουν το ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία των προιόντων που προσφέρει, κατέχει μία από τις ισχυρότερες θέσεις στην ελληνική αγορά. Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές - αυτό είναι χαρακτηριστικό του ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Στο ΚΡΗΤΙΚΟΣ, θα βρείτε τα πάντα. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ήρθατε εδώ. Τα καταστήματα Bazaar, Lidl, Market in, My market, The Mart, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Μασούτης μπορούν να σας εκπλήξουν με τις προσιτές τιμές τους.

Υπάρχουν καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ και στη Χαλκίδα, Περιστέρι, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κόρινθος, επίσης. Εάν δεν κατορθώσατε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.kritikos-sm.gr που διαθέτει τον πλήρη κατάλογο των διαθέσιμων προϊόντων.

Πρώτα από όλα, δεν κάνετε σκουπίδια. Επίσης τα φυλλάδια είναι καλά οργανωμένα. Ακόμη, τα ηλεκτρονικά φυλλάδια του Kimbino είναι διαθέσιμα όπου κι αν βρίσκεστε εσείς και το τελέφωνο σας. Πάντα και παντού στη διάθεση σας! Αυτό είναι το πλεονέκτημα των ηλεκτρονικών φυλλαδίων με τις τελευταίες προσφορές του ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι κοινοτοπία. Ως εκ τούτου, είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που επιλέξατε να βρείτε τις τελευταίες προσφορές του ΚΡΗΤΙΚΟΣ online και όχι με έντυπα φυλλάδια. Με αυτόν τον τρόπο θα σωθούν πολλά δεντρα. Και αυτό δεν είναι λίγο!

Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο εύκολο να αρχίσετε να εξοικονομείτε χρήματα χάρη στις ειδικές προσφορές.

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να παρακολουθείτε τις προσφορές του ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας ή να κατεβάσετε την εφαρμογή Kimbino. Έτσι δε θα χάσετε ποτέ τις τελευταίες προσφορές του ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Στο δικό σας Kimbino.