Kimbino
Kimbino
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Κωτσοβολος – Φυλλάδιο & Προσφορές Ιούλιος

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
Kotsovolos

Φυλλάδια Kotsovolos

Οι Κωτσόβολος προσφορές προκαλούν

3/5
Actual brochure

Δεν υπάρχει καταναλωτής στην Ελλάδα που να μην έχει επισκεφθεί έστω και μια φορά στη ζωή του την αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος για τις αγορές του σε είδη τεχνολογίας και λευκές συσκευές. Οι προσφορές Κωτσόβολος άλλωστε προκαλούν να τις δοκιμάσεις! Κάθε εβδομάδα το δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος εκδίδει το φυλλάδιο που είναι γεμάτο με ειδικές προσφορές και προωθητικές καμπάνιες. Το φυλλάδιο που βρίσκεται σε ισχύ από 08/07/2024 είναι ένα χαρακτηριστικό τέτοιο παράδειγμα, που μπορεί κανείς να το βρει εδώ

Οι εκπτώσεις άλλωστε δεν σταματούν ποτέ! Και το φυλλάδιο προσφορών Κωτσόβολος δεν εκδίδεται απλά κάθε εβδομάδα αλλά και σε περιόδους εκπτώσεων, γιορτών αλλά και την περίοδο του καλοκαιριού και των διακοπών. Το “Kotsovolos - φυλλάδιο” που τρέχει αυτή την περίοδο επί παραδείγματι είναι γεμάτο με προσφορές σε προϊόντα θέρμανσης αλλά και υπολογιστές, laptops, ψυγεία και λευκές συσκευές. 

Κωτσόβολος: Οικονομία και ασφάλεια!

Shop

Το να επιλέξει κανείς τις εκπτώσεις Κωτσόβολος είναι σίγουρα μονόδρομος. Σχεδόν σε κάθε πόλη άλλωστε υπάρχουν καταστήματα της γνωστής αλυσίδας με πιο χαρακτηριστικά αυτά σε Αθήνα, Πύργος, Μεταμόρφωση, Ζωγράφος, Βόλος και Χαλκίδα. Η εταιρία ανήκει στην κατηγορία Hλεκτρονικά όπως και οι εταιρίες Πλαισιο, Public, Media Markt, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και Electronet που διαθέτουν παρεμφερή προϊόντα. Οι ενημερωμένοι καταναλωτές εκτός από το φυλλάδιο Κωτσόβολος, συγκρίνουν τιμές και πραγματοποιούν έξυπνες αγορές. Τα καταστήματα λειτουργούν καθημερινά ενώ το πλήρες ωράριο λειτουργίας τους υπάρχει διαθέσιμος στο Kimbino. Ενημερώσου για τις ώρες που λειτουργεί ένα κατάστημα δίπλα σου και επωφελήσου από τις Κωτσόβολος ψυγεία προσφορές για να βγεις κερδισμένος.

Με το πλάνο δόσεων των καταστημάτων οι εκπτώσεις αποκτούν άλλη αξία. Ακόμη και εάν κάποιος δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει μετρητοίς και να αγοράσει κάποιο προϊόν, η γνωστή αλυσίδα δίνει τη δυνατότητα δόσεων. Για να ενημερωθεί κανείς για τη διαδικασία μπορεί να επισκεφθεί στην ιστοσελίδα kotsovolos.gr όπου υπάρχουν λεπτομέρειες. Τα ψώνια δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολα και οικονομικά πριν. Οι εκπτώσεις άλλωστε δεν είναι τυχαία τόσο δημοφιλείς. Το φυλλάδιο προσφορών γίνεται ανάρπαστο αμέσως μόλις κυκλοφορήσει και υπάρχει λόγος για αυτό.

Ποικιλία Κωτσόβολος που εντυπωσιάζει

Assortment

Οι προσφορές Κωτσόβολος είναι σίγουρα το κάτι άλλο και για αυτό ξεχωρίζουν. Τα καταστήματα Κωτσόβολος διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα σε προϊόντα τεχνολογίας, όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, laptops και εκτυπωτές καθώς και σε τηλεοράσεις και λευκές συσκευές όπως ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και πιάτων. Εταιρίες όπως η LG, Lenovo, Apple, Philips και Thomson προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα από τα προϊόντα τους στα καταστήματα Κωτσόβολος και μάλιστα σε απίστευτα οικονομικές τιμές. Έτσι το έντυπο προσφορών είναι πάντα γεμάτο με μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές σε ψυγεία, κουζίνες, τηλεοράσεις και κινητά. Το Kotsovolos - φυλλάδιο είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από τις προσφορές που δεν μπορείς να αντισταθείς.

Η εταιρία έχει διακριθεί μεταξύ άλλων και για την άριστη εξυπηρέτησή της και αυτό είναι σίγουρα άξιο αναφοράς. Δεν τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι προσφέρει μια σειρά από ευκολίες στους καταναλωτές ενώ διαθέτει και ένα ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής των προϊόντων στα σπίτια των πελατών ή σε όποιο άλλο σημείο αυτοί το επιθυμούν. Φυσικά οι εκπτώσεις είναι πάντα αυτές που τραβούν τα βλέφαρα των καταναλωτών και όλες οι Κωτσόβολος προσφορές για τον Ιούλιος 2024 υπάρχουν συγκεντρωμένες σε ένα σημείο εδώ και έτσι οι καταναλωτές μπορούν να προγραμματίζουν τις αγορές τους, να συγκρίνουν τιμές και να βγαίνουν πραγματικά κερδισμένοι.

Τα Kimbino φυλλάδια σου λύνουν τα χέρια

Kimbino App

Το Kimbino δεν είναι απλά ένας εύκολος τρόπος για να βρει κανείς συγκεντρωμένα όλα τα φυλλάδια από δεκάδες καταστήματα. Είναι μια ευχάριστη και πρωτότυπη εμπειρία που κυριολεκτικά λύνει τα χέρια χιλιάδων καταναλωτών. Βρείτε ό,τι ψάχνετε σε προσφορές από σούπερ μάρκετ, γνωστές αλυσίδες με καλλυντικά, προϊόντα μόδας και ομορφιάς. Στην ιστοσελίδα Kimbino.gr υπάρχουν καθημερινά όλα τα νέα φυλλάδια προσφορών και περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Εκτός από τα φυλλάδια Kotsovolos, μπορείτε επίσης να βρείτε προσφορά δράσης από άλλες γνωστές μάρκες.

Η βασική αρχή του Kimbino είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η μείωση του χαρτιού που δαπανάται για τα φυλλάδια. Με την εφαρμογή Kimbino οι καταναλωτές μπορούν να διαβάσουν όποιο φυλλάδιο προσφορών επιθυμούν, χωρίς να χάνονται δεκάδες δέντρα και φυσικά χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν από εδώ και από εκεί για τις προσφορές που τους ενδιαφέρουν. Αυτό κάνει άλλωστε το Kimbino να διαφέρει και να ξεχωρίζει.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Hλεκτρονικά