Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Ερωτήσεις για το λογαριασμό

Θα ήθελα να λαμβάνω τις τελευταίες ειδικές προσφορές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πώς μπορώ να εγγραφώ συνδρομητής;

Για να λαμβάνετε τα ενημερωτικά δελτία με τις πλέον πρόσφατες ειδικές προσφορές των αγαπημένων σας καταστημάτων πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό Kimbino και να επιλέξετε τα καταστήματα για τα οποία θέλετε να ενημερώνεστε.

Πώς μπορώ να εγγραφώ;

Η εγγραφή είναι πολύ απλή και γρήγορη:

  • Κάνετε απλώς κλικ στο κουπί «Εγγραφή» (επάνω δεξιά γωνία)
  • Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης
  • AΕάν θέλετε να λαμβάνετε πληροφορίες για τις πλέον πρόσφατες ειδικές προσφορές, κάνετε κλικ στο κουμπί «Θα ήθελα να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και τις ειδικές προσφορές»
  • Κάνετε κλικ στο κουμπί «Δημιουργία λογαριασμού» και τέλος:)

Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε ορισμένα πρόσθετα στοιχεία ώστε να είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε την προσφορά του φυλλαδίου και τις εκπτώσεις στις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε μέσω του δικού σας λογαριασμού Facebook κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή με το Facebook».

Είναι δωρεάν η εγγραφή;

Ναι, τόσο η εγγραφή όσο και τα ενημερωτικά δελτία που αποστέλλονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας είναι δωρεάν.

Έχω δημιουργήσει ένα λογαριασμό, αλλά δεν λαμβάνω φυλλάδια στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου.

Ελέγξτε αν έχετε επιλέξει τα καταστήματα στα οποία θέλετε να εγγραφείτε συνδρομητής - πρέπει να έχετε προσθέσει το/τα κατάστημα/καταστήματα στο μενού ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ (σύμβολο καρδιάς). Επίσης μπορεί να μην υπάρχουν επί του παρόντος διαθέσιμα νέα φυλλάδια του/των αγαπημένου/αγαπημένων καταστήματος/καταστημάτων σας. Ελέγξτε τους φακέλους «ανεπιθύμητη αλληλογραφία» ή «προώθηση προϊόντων». Τα φυλλάδια και οι ειδικές προσφορές ενδέχεται να είναι εκεί.

Τι πρέπει να κάνω εάν χάσω ή ξεχάσω τον κωδικό πρόσβασης;

Εάν έχετε ξεχάσει ή χάσει τον κωδικό πρόσβασης, κάνετε απλώς κλικ στο κουμπί «Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης» (κάτω από το εικονίδιο «Σύνδεση με το Facebook»). Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επαναφορά του κωδικού πρόσβασης θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Ελέγξτε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο για περαιτέρω οδηγίες.

Μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την εγγραφή;

Όχι, δεν είναι δυνατό να αλλάξετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρέπει να δημιουργήστε ξανά ένα νέο λογαριασμό.

Πώς μπορώ να αποσυνδεθώ ή να διακόψω τη συνδρομή για τα ενημερωτικά δελτία;

Για να αποσυνδεθείτε κάνετε κλικ στο κουμπί «Ο λογαριασμός μου» και μετά στο κουμπί «Αποσύνδεση».

Εάν θέλετε να καταργήσετε τη συνδρομή σας για τα ενημερωτικά δελτία, μπορείτε να το κάνετε με κλικ στο σύνδεσμο, στην κάτω πλευρά κάθε ενημερωτικού δελτίου.

Φυλλαδια, εκπτωσεις και ειδικες προσφορες

Πώς μπορώ να λαμβάνω περισσότερες λεπτομέρειες για εκπτώσεις, ειδικές προσφορές και προϊόντα στα φυλλάδια;

Η Kimbino δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο των φυλλαδίων και δεν διαθέτει περαιτέρω πληροφορίες για συγκεκριμένα προϊόντα και εκπτώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες συνιστάται να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος.

Μπορώ να ψωνίζω μέσω της Kimbino;

Όχι, δεν είναι δυνατό να αγοράσετε οτιδήποτε στις ιστοσελίδες μας. Η Kimbino λειτουργεί κυρίως ως πρόγραμμα περιήγησης για τα πλέον πρόσφατα φυλλάδια διαφόρων καταστημάτων, ως έμπνευση πριν από τις αγορές σας και ως εργαλείο για την παρακολούθηση των επίκαιρων εκπτώσεων των καταστημάτων.

Μπορώ να λαμβάνω φυλλάδια από την Kimbino σε μορφή PDF;

Στην Kimbino δεν υπάρχουν διαθέσιμα φυλλάδια για λήψη και προβολή σε μορφή PDF.

Μπορώ να λάβω ένα έντυπο φυλλάδιο ταχυδρομικά μέσω της Kimbino;

Όχι, η Kimbino δεν είναι αρμόδια για την εκτύπωση και τη διανομή φυλλαδίων. Αυτή η υπηρεσία παρέχεται από τα ίδια τα επιμέρους καταστήματα. Η Kimbino προσπαθεί να προστατέψει το περιβάλλον και συνεπώς παρέχει έναν πιο οικολογικό, γρήγορο και άνετο τρόπο φυλλομέτρησης φυλλαδίων - τα φυλλάδια online είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.