Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Ερωτήσεις για το λογαριασμό

Θα ήθελα να λαμβάνω τις τελευταίες ειδικές προσφορές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πώς μπορώ να εγγραφώ συνδρομητής;

Για να λαμβάνετε τα ενημερωτικά δελτία με τις πλέον πρόσφατες ειδικές προσφορές των αγαπημένων σας καταστημάτων πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό Kimbino και να επιλέξετε τα καταστήματα για τα οποία θέλετε να ενημερώνεστε.

Πώς μπορώ να εγγραφώ;

Η εγγραφή είναι πολύ απλή και γρήγορη:

 • Κάνετε απλώς κλικ στο κουπί «Εγγραφή» (επάνω δεξιά γωνία)
 • Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης
 • AΕάν θέλετε να λαμβάνετε πληροφορίες για τις πλέον πρόσφατες ειδικές προσφορές, κάνετε κλικ στο κουμπί «Θα ήθελα να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και τις ειδικές προσφορές»
 • Κάνετε κλικ στο κουμπί «Δημιουργία λογαριασμού» και τέλος:)

Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε ορισμένα πρόσθετα στοιχεία ώστε να είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε την προσφορά του φυλλαδίου και τις εκπτώσεις στις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε μέσω του δικού σας λογαριασμού Facebook κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή με το Facebook».

Είναι δωρεάν η εγγραφή;

Ναι, τόσο η εγγραφή όσο και τα ενημερωτικά δελτία που αποστέλλονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας είναι δωρεάν.

Έχω δημιουργήσει ένα λογαριασμό, αλλά δεν λαμβάνω φυλλάδια στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου.

Ελέγξτε αν έχετε επιλέξει τα καταστήματα στα οποία θέλετε να εγγραφείτε συνδρομητής - πρέπει να έχετε προσθέσει το/τα κατάστημα/καταστήματα στο μενού ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ (σύμβολο καρδιάς). Επίσης μπορεί να μην υπάρχουν επί του παρόντος διαθέσιμα νέα φυλλάδια του/των αγαπημένου/αγαπημένων καταστήματος/καταστημάτων σας. Ελέγξτε τους φακέλους «ανεπιθύμητη αλληλογραφία» ή «προώθηση προϊόντων». Τα φυλλάδια και οι ειδικές προσφορές ενδέχεται να είναι εκεί.

Τι πρέπει να κάνω εάν χάσω ή ξεχάσω τον κωδικό πρόσβασης;

Εάν έχετε ξεχάσει ή χάσει τον κωδικό πρόσβασης, κάνετε απλώς κλικ στο κουμπί «Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης» (κάτω από το εικονίδιο «Σύνδεση με το Facebook»). Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επαναφορά του κωδικού πρόσβασης θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Ελέγξτε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο για περαιτέρω οδηγίες.

How can I change my password?

If you want to change your password, go to your account settings and click “Change Password”

Μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την εγγραφή;

Όχι, δεν είναι δυνατό να αλλάξετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρέπει να δημιουργήστε ξανά ένα νέο λογαριασμό.

How can I remove stores from my favorites?

If you do not want to recieve any informations from any store anymore, you have two options:

 • Search for a store, you don't want to receive any news, and click on the heart button (Remove from favorites)
 • If you want to update your favourite list in bulk, you can do it in your account settings, when you are logged in to the “My Stores” section. Here you can remove a store from your favorites with a cross button.

If you delete a store from your favorites, we will no longer be able to send you newsletters from this store.

Πώς μπορώ να αποσυνδεθώ ή να διακόψω τη συνδρομή για τα ενημερωτικά δελτία;

Για να αποσυνδεθείτε κάνετε κλικ στο κουμπί «Ο λογαριασμός μου» και μετά στο κουμπί «Αποσύνδεση».

Εάν θέλετε να καταργήσετε τη συνδρομή σας για τα ενημερωτικά δελτία, μπορείτε να το κάνετε με κλικ στο σύνδεσμο, στην κάτω πλευρά κάθε ενημερωτικού δελτίου.

Φυλλαδια, εκπτωσεις και ειδικες προσφορες

Πώς μπορώ να λαμβάνω περισσότερες λεπτομέρειες για εκπτώσεις, ειδικές προσφορές και προϊόντα στα φυλλάδια;

Η Kimbino δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο των φυλλαδίων και δεν διαθέτει περαιτέρω πληροφορίες για συγκεκριμένα προϊόντα και εκπτώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες συνιστάται να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος.

Μπορώ να ψωνίζω μέσω της Kimbino;

Όχι, δεν είναι δυνατό να αγοράσετε οτιδήποτε στις ιστοσελίδες μας. Η Kimbino λειτουργεί κυρίως ως πρόγραμμα περιήγησης για τα πλέον πρόσφατα φυλλάδια διαφόρων καταστημάτων, ως έμπνευση πριν από τις αγορές σας και ως εργαλείο για την παρακολούθηση των επίκαιρων εκπτώσεων των καταστημάτων.

Μπορώ να λαμβάνω φυλλάδια από την Kimbino σε μορφή PDF;

Στην Kimbino δεν υπάρχουν διαθέσιμα φυλλάδια για λήψη και προβολή σε μορφή PDF.

Μπορώ να λάβω ένα έντυπο φυλλάδιο ταχυδρομικά μέσω της Kimbino;

Όχι, η Kimbino δεν είναι αρμόδια για την εκτύπωση και τη διανομή φυλλαδίων. Αυτή η υπηρεσία παρέχεται από τα ίδια τα επιμέρους καταστήματα. Η Kimbino προσπαθεί να προστατέψει το περιβάλλον και συνεπώς παρέχει έναν πιο οικολογικό, γρήγορο και άνετο τρόπο φυλλομέτρησης φυλλαδίων - τα φυλλάδια online είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.

Locality:

I would like to see leaflets only from my city, is it possible?

Yes, on the wbsite click on "City button", select your city and then you will see all leaflets from your location.

I don't see my city in the “Location settings” list, what should I do?

If desired city can not be selectet, please try to choose some nearest bigger city.

Why can't I see any leaflets after I selected my location?

It is possible, there are not leaflets currently available for selected city or the selected store is not located in the city.

Εφαρμογή για κινητές συσκευές

Πώς μπορώ να εκτελέσω λήψη της εφαρμογής Kimbino;

Η εφαρμογή Kimbino διατίθεται στο Google Play. Μπορείτε να εκτελέσετε λήψη της κάνοντας κλικ εδώ.

Διαμένω σε μια χώρα, στην οποία η εφαρμογή είναι διαθέσιμη, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να την εγκαταστήσω. Γιατί;

Ελέγξτε τις τοπικές ρυθμίσεις στο δικό σας λογαριασμό Google. Εάν η εφαρμογή Kimbino δεν επιτρέπεται στη χώρα που έχετε καταχωρίσει κατά τη δημιουργία του λογαριασμού Google, ενδέχεται να περιορίζεται η πρόσβασή σας στην εγκατάσταση, ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία διαμένετε επί του παρόντος.

Πώς μπορώ να συνδεθώ στην Kimbino;

Αφού εγκαταστήσετε και ανοίξετε την εφαρμογή Kimbino, κάνετε κλικ στο «γρανάζι» (στη δεξιά πλευρά).

 • Εάν η δική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει ήδη καταχωριστεί στην Kimbino (μέσω της ιστοσελίδας Kimbino ή της εφαρμογής Kimbino), το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κλικ στο κουμπί «Σύνδεση»
 • Εάν δεν έχετε λογαριασμό Kimbino, κάνετε κλικ στο κουμπί «Δημιουργία λογαριασμού», καταχωρίστε τη δική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αρχίστε να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα του δικτύου Kimbino :)

Η σύνδεση εφαρμογής ισχύει μόνο στην εφαρμογή;

Με την καταχώριση των στοιχείων σας στην Kimbino μέσω της εφαρμογής μπορείτε να συνδέεστε στο λογαριασμό σας με την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης μέσω της δικής μας ιστοσελίδας Kimbino. Δεν χρειάζεται να καταχωρίσετε ξανά τα στοιχεία σας, εάν θέλετε να συνδεθείτε μέσω της δίκης μας ιστοσελίδας Kimbino. Τα δεδομένα σας συγχρονίζονται αυτόματα.

Θα ήθελα να λαμβάνω πληροφορίες για τα πλέον πρόσφατα φυλλάδια τη στιγμή που αυτά μεταφορτώνονται. Μπορώ να το ρυθμίσω αυτό;

Ναι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις και να μην χάσετε ποτέ καμία έκπτωση του αγαπημένου σας καταστήματος.

Μπορώ να φυλλομετρώ φυλλάδια άλλων χωρών;

Ναι, κάνετε κλικ στο εικονίδιο «Πληροφορίες» (γρανάζι - επάνω δεξιά γωνία), «Τοπικές ρυθμίσεις» και επιλέξτε τη χώρα, τα φυλλάδια της οποίας σάς ενδιαφέρουν.

Είναι διαθέσιμη η εφαρμογή και για συστήματα iOS;

Η εφαρμογή διατίθεται επί του παρόντος μόνο για συσκευές smart phone με λειτουργικό σύστημα Android. Για να φυλλομετρήσετε τα φυλλάδια χωρίς κανέναν περιορισμό όσον αφορά στο λειτουργικό σύστημα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.kimbino.com.

Moreover, now you can download the Kimbino bookmark to your iOS device. You can find instructions on how to do it here: www.kimbino.green/projects.

How can I add a loyalty card?

Open the Kimbino app, select “Cards” from the menu:

 • At the top right corner click on “+”
 • Find the store to which the loyalty card belongs
 • Scan the code or manually enter the card number
 • Click “Add Card” and it is done :)

Loyalty card, which I want to add is not listed, what should I do?

If the store, which you want to add a loyalty card from is not listed, click on “Next card”, enter “Card Name” and follow the normal procedure for creating an online loyalty card.

Can I change the order in which loyalty cards are displayed?

Cards are sorted automatically alphabetically. However, you can mark the TOP cards you use most often to get them on top of the list. Hold your finger on the tab to see options for editing the card - click “Add / Remove from Favorites”.