Kimbino
Kimbino

Jumbo Φυλλάδιο από 01/06/2024 | Προσφορές και Εκπτώσεις

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
Jumbo
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
Jumbo
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Φυλλάδια Jumbo

Το φυλλάδιο Jumbo είναι γεμάτο εκπλήξεις

3/5
Actual brochure

Κάθε φορά που τα καταστήματα JΤο τελευταίο φυλλάδιο τρέχει ήδη και οι σελίδες του είναι γεμάτες από εκπτώσεις. umbo βγάζουν νέες προσφορές γίνεται πραγματικά χαμός! Πρόκειται άλλωστε για την πιο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με παιχνίδια, είδη για το σπίτι και χιλιάδες άλλες προϊόντα. Δεν προκαλεί καμία εντύπωση λοιπόν το γεγονός πως το φυλλάδιο της εταιρίας γίνεται ανάρπαστο αμέσως μόλις βγει. Για παράδειγμα αυτό που είναι σε ισχύ από 01/06/2024 υπάρχει διαθέσιμο εδώ και περιμένει να το ανακαλύψετε.

Το Jumbo φυλλάδιο προσφορών κυκλοφορεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα και είναι γεμάτο με μια σειρά από προϊόντα τα οποία μπορούν να αγοράσουν οι καταναλωτές σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Είναι γνωστό άλλωστε το γεγονός πως οι Jumbo προσφορές δεν συγκρίνονται. ΤΤο τελευταίο φυλλάδιο τρέχει ήδη και οι σελίδες του είναι γεμάτες από εκπτώσεις. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως εκτός από το Jumbo φυλλάδιο, υπάρχει και ο κατάλογος που είναι γεμάτος με όλες τις μόνιμες προσφορές που ισχύουν όλο τον χρόνο.

Ένα Jumbo σε κάθε γειτονιά

Shop

“Τα παιχνίδια είμαστε εμείς” είναι ένα από τα κεντρικά σλόγκαν της γνωστής αλυσίδας που φιγουράρει πάνω πάνω στον Jumbo κατάλογο. Πρόκειται για μια εταιρία άλλωστε που ναήκει στην κατηγορία Άλλος όπως και τα καταστήματα Mothercare, Ryanair, Manessis, Coffee Island, Zooplus, BEST FOR και PEPCO που διαθέτουν επίσης εξαιρετικές προσφορές τις οποίες μπορεί κανείς να συγκρίνει και να προχωρήσει σε οικονομικές επιλογές. Οι προσφορές Jumbo δεν είναι ωστόσο για λίγους, αλλά για όλους. Το γεγονός πως σε πόλεις όπως Αθήνα, Ερμούπολη, Βριλήσσια, Καστοριά, Λειβαδιά και Μύκονος υπάρχουν καταστήματα καθιστά εφικτό για κάθε καταναλωτή να βρει ένα κατάστημα δίπλα του και επωφεληθεί από τις μοναδικές εκπτώσεις.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση στην Ελλάδα χάρη στις ιδιαίτερες διαφημίσεις της. Πρόκειται για διαφημιστικά μηνύματα τα οποία συζητιούνται πολύ και εκτός από τις Jumbo προσφορές, περνάνε και τα δικά τους μηνύματα. Τα καταστήματα λειτουργούν καθημερινά ενώ για το πλήρες ωράριο λειτουργίας τους μπορεί κανείς να μπει στο Kimbino όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες. Για περισσότερες προσφορές υπάρχει και η ιστοσελίδα των καταστημάτων e-jumbo.gr.

Ό,τι ψάχνεις είναι στα Jumbo

Assortment

Ο κατάλογος Jumbo δεν είναι ένα συνηθισμένο φυλλάδιο προσφορών. Είναι μια συλλογή με δεκάδες προϊόντα που μπορεί κανείς να βρει στα κατά τόπος καταστήματα. Γνωστά brands όπως Sinbo, Avec, Omnia και Pratin διαθέτουν τα προϊόντα τους στη γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών. Διακοσμητικά, είδη δώρου, παιχνίδια, είδη για τον κήπο, εποχικά είδη αλλά και μια σειρά από ποτήρια, πιάτα και άλλα αντικείμενα και συσκευές για την κουζίνα είναι μόλις μερικές από τις προσφορές Jumbo που μπορεί κανείς να βρει στο φυλλάδιο της εταιρίας. Οι Jumbo εκπτώσεις άλλωστε κεντρίζουν κάθε φορά το ενδιαφέρον των καταναλωτών που αναζητούν το φυλλάδιο για να ενημερωθούν για όλες τις προσφορές που τρέχουν. Το “Jumbo - Προσφορές” είναι γεμάτο από τέτοιες προσφορές και μια σειρά από ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι και τον κήπο σας.

Το Jumbo φυλλάδιο έχει ακόμη μια ιδιαιτερότητα που το κάνει να ξεχωρίζει. Εκτός από τις ασυναγώνιστες προσφορές που διαθέτει, προσφέρει και χρήσιμες συμβουλές και ιδέες που μπορούν να αξιοποιήσουν οι καταναλωτές. Όλες οι προσφορές Jumbo συγκεντρωμένες για τον Ιούνιος 2024 υπάρχουν εδώ. Τα έξυπνα και δημιουργικά σλόγκαν της γνωστής εταιρίας φαίνεται πως αποδίδουν καρπούς, καθώς οι καταναλωτές ταυτίζονται με αυτά και γίνονται viral συνήθως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή είναι άλλη μια ουσιαστική διαφορά της εν λόγω εταιρίας από τους ανταγωνιστές της. Έχει καταφέρει με το χιούμορ και τη φαντασία να κάνει τα προϊόντα της γνωστά στο ευρύ κοινό.

Τα Kimbino φυλλάδια σου λύνουν τα χέρια

Kimbino App

Το Kimbino δεν είναι απλά ένας εύκολος τρόπος για να βρει κανείς συγκεντρωμένα όλα τα φυλλάδια από δεκάδες καταστήματα. Είναι μια ευχάριστη και πρωτότυπη εμπειρία που κυριολεκτικά λύνει τα χέρια χιλιάδων καταναλωτών. Βρείτε ό,τι ψάχνετε σε προσφορές από σούπερ μάρκετ, γνωστές αλυσίδες με καλλυντικά, προϊόντα μόδας και ομορφιάς. Στην ιστοσελίδα Kimbino.gr υπάρχουν καθημερινά όλα τα νέα φυλλάδια προσφορών και περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Εκτός από τα φυλλάδια Jumbo, μπορείτε επίσης να βρείτε προσφορά δράσης από άλλες γνωστές μάρκες.

Η βασική αρχή του Kimbino είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η μείωση του χαρτιού που δαπανάται για τα φυλλάδια. Με την εφαρμογή Kimbino οι καταναλωτές μπορούν να διαβάσουν όποιο φυλλάδιο προσφορών επιθυμούν, χωρίς να χάνονται δεκάδες δέντρα και φυσικά χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν από εδώ και από εκεί για τις προσφορές που τους ενδιαφέρουν. Αυτό κάνει άλλωστε το Kimbino να διαφέρει και να ξεχωρίζει.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Άλλος