2/5 καταστήματος

Λυπούμαστε, το Jumbo δεν έχει τρέχουσες προσφορές.

Εάν ενδιαφέρεστε για άλλα προσφορές της Άλλος, μπορείτε να τις βρείτε παρακάτω.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
Σχεδόν όλοι γνωρίζουν το Jumbo. Το κατάστημα είναι ένα από τα κορυφαία της ελληνικής αγοράς. Το Jumbo προσφέρει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε. Και το σημαντικότερο: σε καταπληκτικές τιμές. Κάντε μία σύγκριση τιμών κοιτάζοντας αυτά τα καταστήματα Coffee Island, Manessis, Mothercare, Orchestra, Ryanair, Tupperware.

Ο ιστότοπος δεν έχει όλα όσα ψάχνετε; Λυπούμαστε για αυτό. Αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί. Εστιάζουμε κυρίως σε φυλλάδια, αλλά αν ψάχνετε κάτι πιο συγκεκριμένο, δοκιμάστενα περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.e-jumbo.gr.

Τα έντυπα φυλλάδια ανήκουν στο παρελθόν. Σύμφωνα με τη σύγχρονη οικολογική συνείδηση, τα πλέον πρακτικά ηλεκτρονικά φυλλάδια με τις τελευταίες προσφορές του Jumbo, είναι διαθέσιμα στο Kimbino. Η προστασία του πριβάλλοντος αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς που προτιμάτε τα ηλεκτρονικά φυλλάδια του Jumbo και όχι τα έντυπα.

Δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα ψωνίζοντας; Ελάτε και δείτε και μόνοι σας.

Όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας ή κατεβάσετε την εφαρμογή Kimbino, δεν θα χάσετε καμία πό τις προσφορές του Jumbo γιατί θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις προσφορές του Jumbo εύκολα και απλά. Στο δικό σας Kimbino.