Kimbino
Kimbino

Intersport Φυλλάδιο από 31/05/2024 | Προσφορές και Εκπτώσεις

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
Intersport
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Φυλλάδια Intersport

Οι προσφορές Intersport σε βάζουν σε φόρμα

3/5
Actual brochure

Σίγουρα υπάρχουν δεκάδες λόγοι για να επισκεφθεί κανείς ένα από τα καταστήματα Intersport και αυτό δεν χωρά αμφιβολία. Ποιός μπορεί άλλωστε να αντισταθεί σε ασυναγώνιστες προσφορές και εκπτώσεις; Η απάντηση είναι σίγουρα κανείς! Ανά τακτά χρονικά διαστήματα η μεγάλη εταιρία αθλητικών ειδών εκδίδει τα έντυπα με όλες τις ειδικές τιμές σε μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα ένδυσης και υπόδησης. Το φυλλάδιο που εκδίδεται και κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ κυκλοφορούν ειδικοί κατάλογοι σε περιόδους όπως το καλοκαίρι ή οι γιορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα. 

Στο Intersport - Kατάλογος 06/2024 Ιούνιος 2024 άλλωστε που είναι σε ισχύ από 01/06 μπορεί κανείς να βρει ιδιαίτερα οικονομικές επιλογές για όλα τα πορτοφόλια και όλες τις τσέπες. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ ώστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για όλες τις προσφορές Intersport. Ο ενημερωμένος άλλωστε καταναλωτής προγραμματίζει τις αγορές του μήνα εγκαίρως, βρίσκει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν στις πιο συμφέρουσες τιμές και κάνει πάντα τις πιο έξυπνες αγορές. 

Τα καταστήματα Intersport έχουν τα πάντα

Shop

Σίγουρα όλοι έχουν επισκεφθεί έστω και μια φορά ένα από τα υποκαταστήματα που διατηρεί η εταιρία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, σε πόλεις όπως Αθήνα, Λάρισα, Πυλαία, Νέα Αλικαρνασσός, Άγιος Δημήτριος και Αιγάλεω. Αυτό που κάνει την εταιρία να ξεχωρίζει είναι τόσο η ιδιαίτερα προσεγμένη εμφάνιση των υπαλλήλων όσο και το γεγονός πως τα προϊόντα βρίσκονται τοποθετημένα στα ράφια με τον ίδιο τρόπο, σε όλες τις πόλεις, ώστε οι καταναλωτές να ξέρουν που θα βρουν αυτό που αναζητούν άμεσα. Εάν σκέφτεστε να επισκεφθείτε ένα κατάστημα και να επωφεληθείτε από τις Intersport προσφορές παπούτσια, τότε θα ήταν συνετό να ενημερωθείτε για το ακριβές ωράριο λειτουργίας της κάθε αγοράς. 

Τα Intersport ανήκουν στην κατηγορία Μόδα & Aθλητικα όπως άλλωστε και οι επιχειρήσεις Admiral, Zara, Bershka, Tommy Hilfiger, Orchestra, Doca και BSB. Κάνοντας μια έρευνα αγοράς ανάμεσα στις διάφορες επιχειρήσεις με αθλητικά και άλλα είδη μπορείτε να είστε σίγουροι πως έχετε ψωνίσει στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Τι κάνει όμως την εν λόγω εταιρία τόσο πετυχημένη και αγαπητή στο καταναλωτικό κοινό; Η απάντηση πρέπει να αναζητηθεί στην ιστορία και τη φιλοσοφία της. Ήταν το 1968 όταν 10 διαφορετικές μεταξύ τους εταιρίες ενώθηκαν και δημιούργησαν τη σημερινή αλυσίδα αθλητικών ειδών με στόχο να προσφέρουν προϊόντα άριστης ποιότητας σε προσιτές τιμές. Επί παραδείγματι οι Intersport εκπτώσεις Ιούνιος 2024, που υπάρχουν πάντα διαθέσιμες και στο intersport.gr, δημιουργούν ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές καθώς οι τελευταίοι είναι σίγουροι πως θα βρουν χιλιάδες προϊόντα σε κυριολεκτική κατάρρευση τιμών!  

Intersport σημαίνει ποικιλία

Assortment

Οι προσφορές Intersport δεν είναι τυχαία τόσο αγαπητές στο καταναλωτικό κοινό. Οι πολίτες ξέρουν πως στα καταστήματα της εταιρίας θα βρουν μια μεγάλη γκάμα από αθλητικά είδη, ρούχα, παπούτσια, μπουφάν, είδη γυμναστικής, αθλητικές μπάλες αλλά και τσάντες και αξεσουάρ και όλα αυτά σε προσιτές για τους ίδιους τιμές. Κάθε χρόνο άλλωστε στο Intersport Black Friday επικρατεί το αδιαχώρητο σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος. Οι πολίτες σπεύδουν καθημερινά όμως στα κατά τόπους παραρτήματα της γνωστής αλυσίδας γιατί ξέρουν ότι θα βρουν προϊόντα από εταιρίες όπως Nike, Adidas, Puma, Energetics και Mc Kinley. Οι προσφορές άλλωστε που υπάρχουν στο “Intersport - Kατάλογος 06/2024” (εδώ) δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές να βρουν αθλητικά είδη σε χαμηλές τιμές, ακόμη και όταν δεν είναι περίοδος εκπτώσεων, και να προμηθευτούν αγαπημένα τους είδη χωρίς να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. 

Τα Kimbino φυλλάδια σου λύνουν τα χέρια

Kimbino App

Το Kimbino δεν είναι απλά ένας εύκολος τρόπος για να βρει κανείς συγκεντρωμένα όλα τα φυλλάδια από δεκάδες καταστήματα. Είναι μια ευχάριστη και πρωτότυπη εμπειρία που κυριολεκτικά λύνει τα χέρια χιλιάδων καταναλωτών. Βρείτε ό,τι ψάχνετε σε προσφορές από σούπερ μάρκετ, γνωστές αλυσίδες με καλλυντικά, προϊόντα μόδας και ομορφιάς. Στην ιστοσελίδα Kimbino.gr υπάρχουν καθημερινά όλα τα νέα φυλλάδια προσφορών και περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Εκτός από τα φυλλάδια Intersport, μπορείτε επίσης να βρείτε προσφορά δράσης από άλλες γνωστές μάρκες.

Η βασική αρχή του Kimbino είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η μείωση του χαρτιού που δαπανάται για τα φυλλάδια. Με την εφαρμογή Kimbino οι καταναλωτές μπορούν να διαβάσουν όποιο φυλλάδιο προσφορών επιθυμούν, χωρίς να χάνονται δεκάδες δέντρα και φυσικά χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν από εδώ και από εκεί για τις προσφορές που τους ενδιαφέρουν. Αυτό κάνει άλλωστε το Kimbino να διαφέρει και να ξεχωρίζει.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Μόδα & Aθλητικα