Πιθανότατα όλοι οι 'Ελληνες καταναλωτές γνωρίζουν το Vicko. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία των προιόντων που προσφέρει, κατέχει μία από τις ισχυρότερες θέσεις στην ελληνική αγορά. Χάρη στην ευρεία προσοφρά προϊόντων και τις καταπληκτικές τιμές του Vicko, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε εδώ. Σταθερές αλλά και νέες προσφορές, αυτός είναι το χαρακτηριστικό του Vicko. εδώ μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές που ισχύουν από την 16/07/2019. Συνιστούμε να κοιτάξετε τις προσφορές και άλλων καταστημάτων. Πώς σας φαίνετια αυτό Ikea, JYSK, Leroy Merlin, Polihome, Praktiker;

Εάν δεν ξέρετε, ποιο κατάστημα Vicko είναι το κοντινότερο, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα, Εύοσμος, Ηράκλειο, Ρέθυμνο. Εάν δεν κατορθώσατε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.vicko.gr που διαθέτει τον πλήρη κατάλογο των διαθέσιμων προϊόντων.

Έντυπα φυλλάδια; Γεμάτα γραμματοκιβώτια; Κουτιά γεμάτα με φυλάδια; Δεν τα χρειάζεστε πλέον! Αρχίστε να χρησιμοποιείται το Kimbino, όπου θα βρείτε τα ηλεκτρονικά φυλλάδια του Vicko και ξεχάστε τους περιορισμούς και την ακαταστασία! Τσεκάρετε τις τελευταίες προσφορές του Vicko online; Είναι πολύ πιο οικολογικές από την έντυπη έκδοση. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που προτιμάτε την ηλεκτρονική έκδοση.

Δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα ψωνίζοντας; Ελάτε και δείτε και μόνοι σας.

Όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας ή κατεβάσετε την εφαρμογή Kimbino, δεν θα χάσετε καμία πό τις προσφορές του Vicko γιατί θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις προσφορές του Vicko εύκολα και απλά. Στο δικό σας Kimbino.