:quality(65)/gr/data/4/20849/15.jpg?t=1763554798)
Τσίπουρο ΑΓΙΟΝΕΡΙ, Μικρής παραγωγής και περιορισμένης εμφιάλωσης, ένα ξανθό παλαιωμένο τσίπουρο, μια κατηγορία από μόνο του. Παράγεται από μυρωδάτα στέμφυλα Μοσχάτου και στιβαρού Ροδίτη από τα Μετέωρα, με μέση παλαίωση 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Παρά το ξεκάθαρο αποτύπωμα του βαρελιού στα χαρακτηριστικά του, το απόσταγμα σφύζει από φρουτώδη ένταση και φρεσκάδα. Ένας θαυμάσιος επίλογος γεύματος, που ταιριάζει πολύ με γλυκά με καραμέλα, μέλι και λευκή σοκολάτα.
-
Τιμή στο φυλλάδιο
:quality(65)/gr/data/4/20849/45.jpg?t=1763554798)
:quality(65)/gr/data/1/20990/0.jpg?t=1764568213)
:quality(65)/gr/data/4/20903/0.jpg?t=1764218811)
:quality(65)/gr/data/3/21017/0.jpg?t=1764627732)
:quality(65)/gr/data/2/21041/0.jpg?t=1764737519)