Λογότυπο My market
3/5

My market Βέροια Φυλλάδιο από 07/12/2022 | Τρέχουσες προσφορές

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

My market Βέροια Φυλλάδιο

3/5
Actual brochure
To My market κατέχει μία από τις υψηλότερες θέσεις στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών. Στην Ελλάδα, κατατάσσεται πλέον ανάμεσα στους ηγέτες της αγοράς. Το My market προσφέρει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε. Και το σημαντικότερο: σε καταπληκτικές τιμές. Καινούρια προσφορά; Το My market ετοιμάζει συχνά τέτοιες για τους πελάτες του. Η ανανεωμένη προσφορά που ισχεύει από 30/11/2022 βρίσκεται εδώ. Επίσης ρίξτε μια ματιά στις προσφορές αυτών των καταστημάτων Discount Markt, Bazaar, Lidl, Market in, The Mart, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, ΕΛΟΜΑΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Μασούτης. Ίσως βρείτε τα ίδια προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές.

Το My market έχει πολλά καταστήματα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Πού ακριβώς; Για παράδειγμα στη Αθήνα, Πάτρα, Ίλιον, Πύργος, Αχαρνές. Διαλέξατε ένα προϊόν αλλά δεν βρίσκετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε στην ιστοσελίδα μας; Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.mymarket.gr.

Δεν χρειάζετε να περιμένετε τον ταχυδρομο να μοιράσει τα φυλλάδια του My market. Μπορείτε να τα βρείτε στο Kimbino όποτε θέλετε. Η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι κοινοτοπία. Ως εκ τούτου, είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που επιλέξατε να βρείτε τις τελευταίες προσφορές του My market online και όχι με έντυπα φυλλάδια. Με αυτόν τον τρόπο θα σωθούν πολλά δεντρα. Και αυτό δεν είναι λίγο!

Θέλετε να κάνετε οικονομία; Δοκιμάστε να αγοράσετε προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές και δε θα αργήσετε να δείτε τη διαφορά.

Θέλετε να παρακολουθείτε τις προσφορές του My market; Κάντε το με σύνεση: Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας ή κατεβάστε την εφαρμογή Kimbino Kimbino. Έτσι, δεν θα χάσετε ποτέ ξανά τις προσφορές του My market.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

My market τοποθεσίες καταστημάτων στην πόλη της πόλης Βέροια

Πηγή: here.com

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Σούπερ Μάρκετ

Ακολουθήστε

Καταστήματα

Διενέργεια

Kimbino
Οι πιο συχνές αναζητήσεις των υπολοίπων
γάλα
βούτυρο
τυρί
γιαούρτι
χυμός
λάδι
ζαμπόν
παγωτό
Kimbino
Λογότυπο My market
Λογότυπο My market