Λογότυπο Manessis
3/5

Manessis φυλλαδιο Αγιά - Τρέχουσες προσφορές

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Manessis Αγιά Φυλλάδιο

3/5
Actual brochure
Σχεδόν όλοι γνωρίζουν το Manessis. Το κατάστημα είναι ένα από τα κορυφαία της ελληνικής αγοράς. Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές - αυτό είναι χαρακτηριστικό του Manessis. Στο Manessis, θα βρείτε τα πάντα. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ήρθατε εδώ. To Manessis έχει συχνά καινούρες προσφορές και εκπτώσεις. Η προσφορά ισχύει από 31/10/2022 και είναι διαθέσιμη στο σύνεδεσμο αυτό εδώ. Κοιτάτε προσφορές και σε άλλα καταστήματα; Θα έπρεπε. Δοκιμάστε το BEST FOR, Coffee Island, Jumbo, Mothercare, Orchestra, Ryanair, Tupperware, Zooplus, για παράδειγμα.

Δεν καταφέρατε να βρείτε αυτο που θέλετε; Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.manessistravel.gr απευθείεας.

Ξεχάστε τα έντυπα φυλλάδια και αρχίστε να χρησιμοποιείτε τα ηλεκτρονικά στο Kimbino. Μπορείτε να ελέγξετε τις προσφορές του Manessis online και άνετα ανά πάσα στιγμή. Τέλος στα σκουπίδια! Τσεκάρετε τις τελευταίες προσφορές του Manessis online; Είναι πολύ πιο οικολογικές από την έντυπη έκδοση. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που προτιμάτε την ηλεκτρονική έκδοση.

Είναι πλέον τόσο εύκολο να κάνετε οικονομία ενώ ψωνίζετε!

Όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας ή κατεβάσετε την εφαρμογή Kimbino, δεν θα χάσετε καμία πό τις προσφορές του Manessis γιατί θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις προσφορές του Manessis εύκολα και απλά. Στο δικό σας Kimbino.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Άλλος

Ακολουθήστε

Στο κατάστημα

Διενέργεια

Kimbino
Οι πιο συχνές αναζητήσεις των υπολοίπων
γάλα
βούτυρο
τυρί
γιαούρτι
χυμός
λάδι
ζαμπόν
παγωτό
Kimbino
Λογότυπο Manessis
Λογότυπο Manessis