Kimbino
Kimbino

Tupperware Φυλλάδιο από 14/06/2024 | Προσφορές και Εκπτώσεις

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
Tupperware
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Φυλλάδια Tupperware

Οι Tupperware προσφορές ανανεώνονται συνέχεια

3/5
Actual brochure

Δεν πρόκειται απλά για μια εταιρία που διαθέτει είδη αποθήκευσης τροφίμων, αλλά ίσως για τον καλύτερο φίλο κάθε νοικοκυριού, μια εταιρία που επί σειρά ετών στηρίζει νέες νοικοκυρές προσφέροντας ουσιαστικές λύσεις οργάνωσης. Το Tupperware φυλλάδιο άλλωστε είναι κάτι που περιμένουν όλοι με μεγάλη ανυπομονησία. Η εταιρία εκδίδει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα προωθητικά της έντυπα, τα οποία διανέμουν και οι συνεργάτες της, αλλά και τον κατάλογό της με μια μεγάλη ποικιλία και γκάμα προϊόντων για όλα τα γούστα. 

Το Tupperware - Κατάλογος Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 Ιούνιος 2024 άλλωστε που είναι σε ισχύ από 13/06 - 26/06 τρέχει ήδη εδώ και μπορεί κανείς να το ξεφυλλίσει άνετα από την οθόνη του υπολογιστή του ή του κινητού του τηλεφώνου. Ο κατάλογος Tupperware άλλωστε ανανεώνεται ιδιαίτερα συχνά και προστίθενται σε αυτόν νέα προϊόντα ενώ η εταιρία έχει φροντίσει ώστε να τον ενισχύσει με συμβουλές για τις νοικοκυρές αλλά και χρήσιμα tips και συνταγές.

 

Η Tupperware φθάνει παντού!

Shop

Είτε μένετε στην πρωτεύουσα της Ελλάδας είτε ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο νησί της χώρας, η καταξιωμένη εταιρία φτάνει στην πόρτα σας χάρη στο ιδιαίτερα ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργατών της. Επί παραδείγματι, αντιπρόσωποι της εταιρίας υπάρχουν σε πόλεις όπως ενώ πρόκειται για μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην κατηγορία Σπίτι & Κήπος. Οι Tupperware προσφορές σίγουρα είναι μοναδικές, ωστόσο μπορεί κανείς να συγκρίνει τιμές με εταιρίες όπως Leroy Merlin, Ikea, JYSK, Praktiker, Vicko, Polihome και IDEA Stores, να κάνει την έρευνα αγοράς του και τελικά να επιλέξει τις πιο οικονομικές αγορές. Μπορείτε πάντα βέβαια να ενημερώνεστε για το δίκτυο συνεργατών της Tupperware και να βρείτε κάποιον αντιπρόσωπο της εταιρίας δίπλα σας. 

Εδώ και περίπου 60 χρόνια οι Tupperware προσφορές παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Πρόκειται άλλωστε για μια εταιρία που μας σύστησε το 1946 το αεροστεγές κλείσιμο των σκευών αποθήκευσης, και έφερε την επανάσταση στον τρόπο που αποθηκεύουμε και συντηρούμε τα τρόφιμα μας. Ο Tupperware κατάλογος Ιούνιος 2024 είναι γεμάτος από αποθηκευτικά σκεύη με μοντέρνο design, που έχουν προσαρμοστεί στις σύγχρονες ανάγκες του κάθε σπιτιού. Βέβαια δεν πρόκειται για μια απρόσωπη εταιρία με πολυκαταστήματα, και αυτό είναι που την κάνει άλλωστε να ξεχωρίζει. Το ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργατών της σε όλη την χώρα είναι αυτό που την έχει καθιερώσει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ο καθένας μπορεί να επενδύσει και να γίνει μέλος αυτού του δικτύου με μια απλή διαδικασία που μπορεί να βρει και στο tupperware.gr

Tupperware σημαίνει ποικιλία

Assortment

Το Tupperware φυλλάδιο δεν είναι ένα απλό έντυπο με προσφορές και εκπτώσεις. Πρόκειται για απλές λύσεις που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, όπως αναφέρει και η εταιρία σε ένα από τα κεντρικά της σλόγκαν, ενώ παράλληλα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από διάφορα σκεύη αποθήκευσης. Ο κατάλογός της ανανεώνεται συνεχώς και έτσι συναντά κανείς νέα προϊόντα όπως παρασκευαστή σορμπέ, πιεστή για πουρέ, φόρμα σιλικόνης για ντόνατς αλλά και το σεφ μποξ. Μάλιστα, πλέον η εταιρία λανσάρει και μια νέα σειρά προϊόντα από οικολογικά υλικά και υπενθυμίζει με τον τρόπο αυτόν και τον κοινωνικό της ρόλο. Στο “Tupperware - Κατάλογος Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024” υπάρχουν δεκάδες προσφορές και προϊόντα σε χαμηλές τιμές, καθώς και ειδικά δώρα και κουπόνια τα οποία μπορούν όλοι να εκμεταλλευτούν. Οι Tupperware προσφορές άλλωστε δεν είναι για λίγους και εκλεκτούς, αλλά για όλους τους καταναλωτές. 

Τα Kimbino φυλλάδια σου λύνουν τα χέρια

Kimbino App

Το Kimbino δεν είναι απλά ένας εύκολος τρόπος για να βρει κανείς συγκεντρωμένα όλα τα φυλλάδια από δεκάδες καταστήματα. Είναι μια ευχάριστη και πρωτότυπη εμπειρία που κυριολεκτικά λύνει τα χέρια χιλιάδων καταναλωτών. Βρείτε ό,τι ψάχνετε σε προσφορές από σούπερ μάρκετ, γνωστές αλυσίδες με καλλυντικά, προϊόντα μόδας και ομορφιάς. Στην ιστοσελίδα Kimbino.gr υπάρχουν καθημερινά όλα τα νέα φυλλάδια προσφορών και περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Εκτός από τα φυλλάδια Tupperware, μπορείτε επίσης να βρείτε προσφορά δράσης από άλλες γνωστές μάρκες.

Η βασική αρχή του Kimbino είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η μείωση του χαρτιού που δαπανάται για τα φυλλάδια. Με την εφαρμογή Kimbino οι καταναλωτές μπορούν να διαβάσουν όποιο φυλλάδιο προσφορών επιθυμούν, χωρίς να χάνονται δεκάδες δέντρα και φυσικά χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν από εδώ και από εκεί για τις προσφορές που τους ενδιαφέρουν. Αυτό κάνει άλλωστε το Kimbino να διαφέρει και να ξεχωρίζει.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Σπίτι & Κήπος