Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν το Tupperware. Πρόκειται άλλωστε για έναν από τους ηγέτες της ελληνικής αγοράς. Οι πελάτες γνωρίζουν το Tupperware τόσο για το εύρος των προϊόντων του όσο και για τις χαμηλές τιμές του. Η πλειονότητα των καταναλωτών μπορεί να βρει όλα όσα χρειάζεται εδώ. Καινούρια προσφορά; Το Tupperware ετοιμάζει συχνά τέτοιες για τους πελάτες του. Η ανανεωμένη προσφορά που ισχεύει από 01/01/2018 βρίσκεται εδώ. Ρίξτε μια ματιά στις τιμές άλλων καταστημάτων Coffee Island, Jumbo, Manessis, Mothercare, Orchestra, Ryanair! Είναι οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές του Tupperware.

Ψάχνετε κάτι που δεν είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα μας; Δοκιμάσε την επίσημη ιστοσελίδα www.tupperware.gr.

Πάτε για ψώνια; Σίγουρα δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας κανένα φυλλάδιο. Οι online προσφορές του Tupperware είναι πολύ πιο πρακτικές και θα τις βρείτε όλες στο Kimbino. Η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι κοινοτοπία. Ως εκ τούτου, είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που επιλέξατε να βρείτε τις τελευταίες προσφορές του Tupperware online και όχι με έντυπα φυλλάδια. Με αυτόν τον τρόπο θα σωθούν πολλά δεντρα. Και αυτό δεν είναι λίγο!

Δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα ψωνίζοντας; Ελάτε και δείτε και μόνοι σας.

Όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας ή κατεβάσετε την εφαρμογή Kimbino, δεν θα χάσετε καμία πό τις προσφορές του Tupperware γιατί θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις προσφορές του Tupperware εύκολα και απλά. Στο δικό σας Kimbino.