Λογότυπο ΚΡΗΤΙΚΟΣ
3/5

ΚΡΗΤΙΚΟΣ Κόρινθος || Φυλλάδιο & Προσφορές Δεκέμβριος

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ Κόρινθος Φυλλάδιο

3/5
Actual brochure
Πιθανότατα όλοι οι 'Ελληνες καταναλωτές γνωρίζουν το ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία των προιόντων που προσφέρει, κατέχει μία από τις ισχυρότερες θέσεις στην ελληνική αγορά. Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές - αυτό είναι χαρακτηριστικό του ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Στο ΚΡΗΤΙΚΟΣ, θα βρείτε τα πάντα. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ήρθατε εδώ. Καινούρια προσφορά; Το ΚΡΗΤΙΚΟΣ ετοιμάζει συχνά τέτοιες για τους πελάτες του. Η ανανεωμένη προσφορά που ισχεύει από 24/11/2022 βρίσκεται εδώ. Τα καταστήματα Discount Markt, Bazaar, Lidl, Market in, My market, The Mart, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, ΕΛΟΜΑΣ, Μασούτης μπορούν να σας εκπλήξουν με τις προσιτές τιμές τους.

Υπάρχουν καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ και στη Χαλκίδα, Καστοριά, Κόρινθος, Φλώρινα, Κοζάνη, επίσης. Εάν δεν κατορθώσατε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.kritikos-sm.gr που διαθέτει τον πλήρη κατάλογο των διαθέσιμων προϊόντων.

Πρώτα από όλα, δεν κάνετε σκουπίδια. Επίσης τα φυλλάδια είναι καλά οργανωμένα. Ακόμη, τα ηλεκτρονικά φυλλάδια του Kimbino είναι διαθέσιμα όπου κι αν βρίσκεστε εσείς και το τελέφωνο σας. Πάντα και παντού στη διάθεση σας! Αυτό είναι το πλεονέκτημα των ηλεκτρονικών φυλλαδίων με τις τελευταίες προσφορές του ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι κοινοτοπία. Ως εκ τούτου, είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που επιλέξατε να βρείτε τις τελευταίες προσφορές του ΚΡΗΤΙΚΟΣ online και όχι με έντυπα φυλλάδια. Με αυτόν τον τρόπο θα σωθούν πολλά δεντρα. Και αυτό δεν είναι λίγο!

Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο εύκολο να αρχίσετε να εξοικονομείτε χρήματα χάρη στις ειδικές προσφορές.

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να παρακολουθείτε τις προσφορές του ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας ή να κατεβάσετε την εφαρμογή Kimbino. Έτσι δε θα χάσετε ποτέ τις τελευταίες προσφορές του ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Στο δικό σας Kimbino.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ τοποθεσίες καταστημάτων στην πόλη της πόλης Κόρινθος

Πηγή: here.com

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Σούπερ Μάρκετ

Ακολουθήστε

Καταστήματα

Διενέργεια

Kimbino
Οι πιο συχνές αναζητήσεις των υπολοίπων
γάλα
βούτυρο
τυρί
γιαούρτι
χυμός
λάδι
ζαμπόν
παγωτό
Kimbino
Λογότυπο ΚΡΗΤΙΚΟΣ
Λογότυπο ΚΡΗΤΙΚΟΣ