Kimbino
Kimbino

Πότε Πέφτει η Black Friday το 2023; Ετοιμαστείτε για τις Εκπτώσεις!

9 Οκτωβρίου 2023

Αυτό το άρθρο εξετάζει την ιστορία, τη σημασία και την ακριβή ημερομηνία της Black Friday το 2023, αναδεικνύοντας την εξέλιξη αυτού του φαινομένου αγορών και τις επερχόμενες προσφορές από κύριους λιανοπωλητές.

Η Black Friday κατέχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στο παγκόσμιο ημερολόγιο αγορών, προσφέροντας στους καταναλωτές μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές. Ας δούμε λοιπόν τι είναι η Black Friday, την ιστορική της πορεία και τις προσφορές που αναμένεται να υπάρχουν τη Μαύρη Παρασκευή του 2023. Θα εξετάσουμε επίσης τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές και πώς η Black Friday επηρεάζει τις τοπικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Πότε Πέφτει η Black Friday το 2023;

》 Το 2023, η Black Friday θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου.《

Πάντα γιορτάζεται την επομένη της Ημέρας των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, δηλαδή την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, σηματοδοτώντας την έναρξη της περιόδου των χριστουγεννιάτικων αγορών. Η ημερομηνία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους καταναλωτές, καθώς σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου κατά την οποία μπορούν να βρουν προϊόντα σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές.

Black Week, Black November και Cyber Monday

Η Black Friday έχει ξεπεράσει το πλαίσιο του μονοήμερου γεγονότος, εκτείνοντας συχνά τις προσφορές της καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγείται, του σαββατοκύριακου που ακολουθεί ή ακόμη και του μήνα. Όλες αυτές οι προσφορές κορυφώνονται την Cyber Monday, που το 2023 θα είναι στις 27 Νοεμβρίου. Αυτή η επέκταση των προσφορών παρέχει στους καταναλωτές περισσότερες ευκαιρίες για να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις και να βρουν τα επιθυμητά προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές.

Δείτε τις φετινές προσφορές της Black Friday »

Δημοφιλείς μάρκες θα συμμετάσχουν επίσης το 2023

Εταιρείες όπως το Ikea, τα Zara, ο Kotsovolos και το Public αναμένεται να συμμετάσχουν στην Black Friday το 2023, προσφέροντας ποικίλες εκπτώσεις. Μάλιστα ο Κωτσόβολος έχει ήδη προαναγγείλει μεγάλες εκπτώσεις και Black Friday προσφορές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, οι οποίες μάλιστα θα ξεκινήσουν αρκετές ημέρες πριν τη Μεγάλη Μαύρη Παρασκευή. Το Public επίσης ετοιμάζεται να συμμετέχει δυναμικά με προσφορές Black Friday 2023 με Next Day Delivery και Δόσεις Χωρίς Κάρτα. Οι καταναλωτές πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μια πληθώρα προσφορών σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων, από έπιπλα και ρούχα μέχρι ηλεκτρονικές συσκευές και προϊόντα τεχνολογίας.

Δείτε προσφορές στην κατηγορία Ηλεκτρονικά »

Ηλεκτρονικές Αγορές και Πλατφόρμες E-commerce

Τα τελευταία χρόνια, η τάση των online αγορών κατά τη διάρκεια της Black Friday συνεχίζει να αναπτύσσεται, αντικατοπτρίζοντας την ευκολία και την προσβασιμότητα που προσφέρουν οι πλατφόρμες e-commerce στους καταναλωτές στην Ελλάδα. Φέτος, καθώς η Black Friday πλησιάζει, δημοφιλείς ελληνικές online πλατφόρμες αγορών όπως το Skroutz.gr και το Glami.gr ετοιμάζονται για μαζικές εκπτώσεις σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.

Επιπλέον, οι έξυπνοι καταναλωτές στρέφονται σε πλατφόρμες όπως το Kimbino.gr, μια πλήρης online πύλη που παρουσιάζει αποκλειστικές προσφορές και φυλλάδια από δημοφιλή καταστήματα στην Ελλάδα, για να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτή την αγοραστική ξεφρενιά. Για να εξερευνήσετε τις τελευταίες προσφορές της Black Friday στην Ελλάδα, μπορείτε να επισκεφτείτε την αφιερωμένη σελίδα και να ανακαλύψετε ασύγκριτες προσφορές από τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Για να εξερευνήσετε τις τελευταίες προσφορές της Black Friday στην Ελλάδα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ειδική σελίδα και να ανακαλύψετε ασυναγώνιστες προσφορές από τα αγαπημένα σας καταστήματα για το 2023.

Γιατί λέγεται “Black Friday”;

Η Black Friday ξεκίνησε στις ΗΠΑ τη δεκαετία του ’60 και έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Είναι γνωστή για το άνοιγμα της χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών, με εκπτώσεις και προσφορές σε πολλά προϊόντα.

Ο όρος “Black Friday” χρησιμοποιήθηκε για να περιγράψει την κίνηση που δημιουργείται την επομένη της Ημέρας των Ευχαριστιών. Η πρώτη φορά που ο όρος ήταν τη δεκαετία του 1950 όταν η αστυνομία στη Φιλαδέλφεια παραπονέθηκε για την εισροή ανθρώπων που έρχονταν στην πόλη για να κάνουν αγορές τη μέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, αποκαλώντας την «Μαύρη Παρασκευή» επειδή έπρεπε να ελέγχουν τους πλήθη.

Από τότε, η Black Friday έχει γίνει μια παγκόσμια τάση, με καταστήματα σε όλο τον κόσμο να προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές, δημιουργώντας μια παγκόσμια αγοραστική τρέλα.

Η ιστορία της Black Friday – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε! »

Ο αντίκτυπος της Black Friday στην Ελλάδα

Η Black Friday έχει μεγάλο αντίκτυπο στις τοπικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Διάφορες πρωτοβουλίες και καμπάνιες προωθούν τις αγορές από τοπικούς προμηθευτές, χειροτέχνες, παραγωγούς και εμπόρους στηρίζοντας την τοπική οικονομία. Είναι σημαντικό για τους καταναλωτές να στηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις, αγοράζοντας προϊόντα και υπηρεσίες από τοπικές επιχειρήσεις, προωθώντας την τοπική οικονομική ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας.

Η Black Friday το 2023, που φέτος πέφτει στις 24 Νοεμβρίου, αναμένεται να είναι ένα σημαντικό γεγονός αγορών, με κύριους λιανοπωλητές να προσφέρουν πληθώρα προσφορών. Οι καταναλωτές καλούνται να κάνουν συνετές αγορές, να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις και να υποστηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις, εξασφαλίζοντας μια υπεύθυνη και εμπλουτιστική εμπειρία αγορών.


Διαβάστε επίσης:

Οι 3 κορυφαίες εκπτώσεις σε καφετιέρες: Απολαύστε τον καφέ στο σπίτι σας σαν επαγγελματίας!
Κατάταξη των 3 κορυφαίων ελαιόλαδων στα ελληνικά σουπερμάρκετ
Lidl Plus: Γιατί αξίζει να το χρησιμοποιήσετε;