Kimbino
Πολύγυρος
Kimbino
Πολύγυρος
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
Λογότυπο ΕΛΟΜΑΣ
3/5

ΕΛΟΜΑΣ Πολύγυρος Φυλλάδιο από 10/05/2024 | Τρέχουσες προσφορές

Καταστήματα από την κατηγορία στην πόλη Πολύγυρος και τα περίχωρα

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΕΛΟΜΑΣ Πολύγυρος

3/5
Actual brochure
Στην περιοχή Πολύγυρος, τα καταστήματα ΕΛΟΜΑΣ έχουν προετοιμάσει νέες εκπτώσεις που ισχύουν επίσης για αυτή την εβδομάδα.
Το Kimbino σε βοηθάει να αγοράσεις ό,τι χρειάζεσαι σε πολύ χαμηλές τιμές στα καταστήματα ΕΛΟΜΑΣ – και χάρη στη μεγάλη γκάμα προϊόντων τους, σίγουρα δεν θα φύγεις με άδεια χέρια.

Ο κατάλογος που τρέχει θα σε πείσει πως οι προσφορές μας είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Ο κατάλογος είναι σε ισχύ από 10/05/2024 και μπορείς να τον βρεις απευθείας εδώ.
Εκτός από την περιοχή Πολύγυρος, καταστήματα ΕΛΟΜΑΣ υπάρχουν επίσης σε περιοχές όπως Πτολεμαΐδα, Σέρρες, Ηγουμενίτσα, Γαστούνη, Γαργαλιάνοι και Γιαννιτσά αλλά και σε άλλα μέρη.

Για να είσαι σίγουρος πως επιλέγεις την καλύτερη δυνατή προσφορά, σύγκρινε τιμές από τα φυλλάδια της κατηγορίας Σούπερ Μάρκετ. Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτή την κατηγορία είναι για παράδειγμα οι εξής: Lidl, Market in, My market, ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης, Γαλαξίας, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, The Mart, Bazaar και Discount Markt.
Εάν δεν έχεις βρει τις πληροφορίες που ψάχνεις για τα καταστήματα ΕΛΟΜΑΣ, επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα τους elomas.gr.
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Σούπερ Μάρκετ