Λογότυπο The Mart
3/5

The Mart Παλλήνη Φυλλάδιο από 30/11/2022 | Τρέχουσες προσφορές

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

The Mart Παλλήνη Φυλλάδιο

3/5
Actual brochure
Απειροελάχιστοι είναι οι Έλληνες που δεν γνωρίζουν το The Mart. Εξάλλου, είναι τόσο δημοφιλές ανάμεσα στους καταναλωτές, που πλέον έχει ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά. Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές - αυτό είναι χαρακτηριστικό του The Mart. Στο The Mart, θα βρείτε τα πάντα. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ήρθατε εδώ. Σταθερές αλλά και νέες προσφορές, αυτός είναι το χαρακτηριστικό του The Mart. εδώ μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές που ισχύουν από την 23/11/2022. Λείπει κάποια προσφορά στο The Mart; Δοκιμάστε να το βρείτε αλλού! Απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα καταστήματα Discount Markt, Bazaar, Lidl, Market in, My market, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, ΕΛΟΜΑΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Μασούτης.

Εάν δεν ξέρετε, ποιο κατάστημα The Mart είναι το κοντινότερο, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό Ξάνθη, Παλλήνη, Εχέδωρο, Πυλαία, Αργυρούπολη. Δεν καταφέρατε να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίση ιστοσελίδα www.themart.gr.

Ξεχάστε τα έντυπα φυλλάδια, δεν θα σας απασχολήσουν ποτέ ξανά. Τώρα μπορείτε να βρείτε εύκολα τις τελευταίες προσφορές του The Mart, online στο Kimbino. Η προστασία του πριβάλλοντος αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς που προτιμάτε τα ηλεκτρονικά φυλλάδια του The Mart και όχι τα έντυπα.

Θέλετε να κάνετε οικονομία; Δοκιμάστε να αγοράσετε προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές και δε θα αργήσετε να δείτε τη διαφορά.

Το να παρακολουθείτε τις τελευταίες προσφορές του The Mart ίσως σας φαίνεται χρονοβόρο. Δεν ισχύει όμως αυτό. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας. Ή κατεβάστε την εφαρμογή μας Kimbino. Με τον τρόπο αυτό, δεν θα χάσετε ποτέ των ποτών τις εξαιρετικές προσφορές του The Mart. Επίσης θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο καθώς δε θα χρειάζεται να ψάχνετε μόνοι σας όλα τα ηλεκτρονικά φυλλάδια.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

The Mart τοποθεσίες καταστημάτων στην πόλη της πόλης Παλλήνη

Πηγή: here.com

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Σούπερ Μάρκετ

Ακολουθήστε

Στο κατάστημα

Καταστήματα

Διενέργεια

Kimbino
Οι πιο συχνές αναζητήσεις των υπολοίπων
γάλα
βούτυρο
τυρί
γιαούρτι
χυμός
λάδι
ζαμπόν
παγωτό
Kimbino
Λογότυπο The Mart
Λογότυπο The Mart