Kimbino
Νέα Ιωνία
Kimbino
Νέα Ιωνία
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Praktiker Νέα Ιωνία Φυλλάδιο από 08/07/2024 | Τρέχουσες προσφορές

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
Praktiker

Φυλλάδια του Praktiker από άλλες πόλεις

Καταστήματα Praktiker στην πόλη της πόλης Νέα Ιωνία και κοντά

Πηγή: here.com

Καταστήματα από την κατηγορία στην πόλη Νέα Ιωνία και τα περίχωρα

Πηγή: here.com

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

Praktiker Νέα Ιωνία

3/5
Actual brochure
Στην περιοχή Νέα Ιωνία, τα καταστήματα Praktiker έχουν προετοιμάσει νέες εκπτώσεις που ισχύουν επίσης για αυτή την εβδομάδα.
Χάρη στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων των καταστημάτων Praktiker και τις εξαιρετικές τιμές τους, μπορείς να αγοράσεις όλα όσα χρειάζεσαι εδώ.

Ο κατάλογος που τρέχει θα σε πείσει πως οι προσφορές μας είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Ο κατάλογος είναι σε ισχύ από 08/07/2024 και μπορείς να τον βρεις απευθείας εδώ.
Όπως σίγουρα θα γνωρίζεις ήδη, τα καταστήματα Praktiker βρίσκονται στην πόλη Νέα Ιωνία καθώς και σε περιοχές όπως Ελληνικό, Μεταμόρφωση, Ταύρος, Λάρισα, Παλαιό Φάληρο και Νέα Αλικαρνασσός.

Για να είσαι σίγουρος πως επιλέγεις την καλύτερη δυνατή προσφορά, σύγκρινε τιμές από τα φυλλάδια της κατηγορίας Σπίτι & Κήπος. Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτή την κατηγορία είναι για παράδειγμα οι εξής: Leroy Merlin, Ikea, JYSK, Vicko, Tupperware, Polihome και IDEA Stores.
Εάν δεν έχεις βρει τις πληροφορίες που ψάχνεις για τα καταστήματα Praktiker, επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα τους praktiker.gr.
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Σπίτι & Κήπος