Λογότυπο Jumbo
3/5

Jumbo Κοζάνη Φυλλάδιο από 15/11/2022 | Τρέχουσες προσφορές

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Jumbo Κοζάνη Φυλλάδιο

3/5
Actual brochure
Σχεδόν όλοι γνωρίζουν το Jumbo. Το κατάστημα είναι ένα από τα κορυφαία της ελληνικής αγοράς. Το Jumbo προσφέρει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε. Και το σημαντικότερο: σε καταπληκτικές τιμές. Το κατάστημα Jumbo παρουσιάζει τακτικά νέες προσφορές. Η τελευταία που ισχύει από 15/11/2022 μπορεί να βρεθεί εδώ. Κάντε μία σύγκριση τιμών κοιτάζοντας αυτά τα καταστήματα BEST FOR, Coffee Island, Manessis, Mothercare, Orchestra, Ryanair, Tupperware, Zooplus.

Το Jumbo έχει πολλά καταστήματα στην Ελλάδα. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας σε διάφορες πόλεις, όπως για παράδειγμα στη Αθήνα, Ερμούπολη, Πυλαία, Βριλήσσια, Αγρίνιο. Ο ιστότοπος δεν έχει όλα όσα ψάχνετε; Λυπούμαστε για αυτό. Αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί. Εστιάζουμε κυρίως σε φυλλάδια, αλλά αν ψάχνετε κάτι πιο συγκεκριμένο, δοκιμάστενα περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.e-jumbo.gr.

Τα έντυπα φυλλάδια ανήκουν στο παρελθόν. Σύμφωνα με τη σύγχρονη οικολογική συνείδηση, τα πλέον πρακτικά ηλεκτρονικά φυλλάδια με τις τελευταίες προσφορές του Jumbo, είναι διαθέσιμα στο Kimbino. Η προστασία του πριβάλλοντος αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς που προτιμάτε τα ηλεκτρονικά φυλλάδια του Jumbo και όχι τα έντυπα.

Δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα ψωνίζοντας; Ελάτε και δείτε και μόνοι σας.

Όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας ή κατεβάσετε την εφαρμογή Kimbino, δεν θα χάσετε καμία πό τις προσφορές του Jumbo γιατί θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις προσφορές του Jumbo εύκολα και απλά. Στο δικό σας Kimbino.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Jumbo τοποθεσίες καταστημάτων στην πόλη της πόλης Κοζάνη

Πηγή: here.com

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Άλλος

Ακολουθήστε

Στο κατάστημα

Καταστήματα

Διενέργεια

Kimbino
Οι πιο συχνές αναζητήσεις των υπολοίπων
γάλα
βούτυρο
τυρί
γιαούρτι
χυμός
λάδι
ζαμπόν
παγωτό
Kimbino
Λογότυπο Jumbo
Λογότυπο Jumbo