Λογότυπο Parfimo
3/5

Parfimo Ευοσμος Φυλλάδιο από 06/12/2021

Sad Kimbino

Για τη συγκεκριμένη πόλη δεν υπάρχουν τρέχοντα φυλλάδια

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Υγεία και Καλλυντικά

Parfimo Ευοσμος Φυλλάδιο

3/5
Actual brochure
Πιθανότατα όλοι οι 'Ελληνες καταναλωτές γνωρίζουν το Parfimo. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία των προιόντων που προσφέρει, κατέχει μία από τις ισχυρότερες θέσεις στην ελληνική αγορά. Η ποικιλία των προϊόντων στο Parfimo είναι τόσο ευρεία, που μπορείτε να αγοράσετε όλα όσα χρειάζεστε από εδώ. Θα βρείτε κι εσείς πολύ ελκυστικές τις τιμές. Σταθερές αλλά και νέες προσφορές, αυτός είναι το χαρακτηριστικό του Parfimo. εδώ μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές που ισχύουν από την 06/12/2021. Συνιστούμε να κοιτάξετε τις προσφορές και άλλων καταστημάτων. Πώς σας φαίνετια αυτό Avon, Hondos Center, LOOKFANTASTIC, LR Health & Beauty, Oriflame;

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε στην ιστοσελίδα μας; Δοκιμάστε την επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.parfimo.gr.

Ξεχάστε τα έντυπα φυλλάδια και τα ασφυκτικά γεμάτα γραμματοκιβώτια. Προτιμήστε τα ηλεκτρονικά φυλλάδια στο Kimbino, όπου οι τελευταίες προσφορές του Parfimo είναι διαθέσιμες όπου κι αν βρίσκεστε. Η προστασία του πριβάλλοντος αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς που προτιμάτε τα ηλεκτρονικά φυλλάδια του Parfimo και όχι τα έντυπα.

Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να κάνετε οικονομία ενώ ψωνίζετε!

Το να παρακολουθείτε τις τελευταίες προσφορές του Parfimo ίσως σας φαίνεται χρονοβόρο. Δεν ισχύει όμως αυτό. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας. Ή κατεβάστε την εφαρμογή μας Kimbino. Με τον τρόπο αυτό, δεν θα χάσετε ποτέ των ποτών τις εξαιρετικές προσφορές του Parfimo. Επίσης θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο καθώς δε θα χρειάζεται να ψάχνετε μόνοι σας όλα τα ηλεκτρονικά φυλλάδια.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Υγεία και Καλλυντικά

Ακολουθήστε

Στο κατάστημα

Διενέργεια

Kimbino
Οι πιο συχνές αναζητήσεις των υπολοίπων
γάλα
βούτυρο
τυρί
γιαούρτι
χυμός
λάδι
ζαμπόν
παγωτό
Kimbino
Λογότυπο Parfimo
Λογότυπο Parfimo