Λογότυπο BSB
3/5

BSB φυλλαδιο Ευοσμος - Τρέχουσες προσφορές

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Μόδα

BSB Ευοσμος Φυλλάδιο

3/5
Actual brochure
Ουδείς αγνοεί το BSB! Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρει αλλά και στις δελεαστικές προσφορές, κατέχει πλέον ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά! Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές - αυτό είναι χαρακτηριστικό του BSB. Στο BSB, θα βρείτε τα πάντα. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ήρθατε εδώ. Καινούρια προσφορά; Το BSB ετοιμάζει συχνά τέτοιες για τους πελάτες του. Η ανανεωμένη προσφορά που ισχεύει από 01/12/2022 βρίσκεται εδώ. Κοιτάτε προσφορές και σε άλλα καταστήματα; Θα έπρεπε. Δοκιμάστε το Bershka, Doca, Tommy Hilfiger, Zara, για παράδειγμα.

Το BSB έχει πολλά καταστήματα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Πού ακριβώς; Για παράδειγμα στη Αθήνα, Περιστέρι, Κομοτηνή, Ηράκλειο, Ξάνθη. Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε στην ιστοσελίδα μας; Δοκιμάστε την επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.bsbfashion.com.

Πάτε για ψώνια; Σίγουρα δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας κανένα φυλλάδιο. Οι online προσφορές του BSB είναι πολύ πιο πρακτικές και θα τις βρείτε όλες στο Kimbino. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε για την προστασία του περιβάλλοντος και των δασών. Όταν συμβουλεύεστε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο του BSB, βοηθάτε στην διάσωση των δέντρων.

Είναι πλέον τόσο εύκολο να κάνετε οικονομία ενώ ψωνίζετε!

Όλοι πρέπει να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα χάρη στις ειδικές προσφορές του BSB και να εξοικονομήσετε χρόνο με την εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο ή με τη λήψη της εφαρμογής Kimbino. Έτσι, θα σας πάρει ένα λεπτάκι μόνο να ενημερωθείτε για τις ειδικές προσφορές του BSB. Στο δικό σας Kimbino.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

BSB τοποθεσίες καταστημάτων στην πόλη της πόλης Ευοσμος

Πηγή: here.com

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Μόδα

Ακολουθήστε

Στο κατάστημα

Καταστήματα

Διενέργεια

Kimbino
Οι πιο συχνές αναζητήσεις των υπολοίπων
γάλα
βούτυρο
τυρί
γιαούρτι
χυμός
λάδι
ζαμπόν
παγωτό
Kimbino
Λογότυπο BSB
Λογότυπο BSB