Λογότυπο Praktiker
3/5

Praktiker Ηλιούπολη Φυλλάδιο από 28/11/2022

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Σπίτι και Κήπος

Praktiker Ηλιούπολη Φυλλάδιο

3/5
Actual brochure
Απειροελάχιστοι είναι οι Έλληνες που δεν γνωρίζουν το Praktiker. Εξάλλου, είναι τόσο δημοφιλές ανάμεσα στους καταναλωτές, που πλέον έχει ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά. Το Praktiker προσφέρει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε. Και το σημαντικότερο: σε καταπληκτικές τιμές. Το Praktiker συχνά προσφέρει καινούρια προϊόντα καθώς και πολλές εκπτώσεις. Τι μπορείτε να αγοράσετε σε τιμή ευκαιρίας από τις 28/11/2022; Δείτε εδώ! Σε άλλα μαγαζιά, ίσως βρείτε το προϊόν σε χαμηλότερη τιμή. Μπορεί να δοκιμάσετε εδώ: IDEA Stores, Ikea, JYSK, Leroy Merlin, Polihome, Vicko.

Υπάρχουν καταστήματα Praktiker και στη Αθήνα, Ρόδος, Μεταμόρφωση, Ταύρος, Παλαιό Φάληρο, επίσης. Οι επίσημοι ιστότοποι είναι εδώ για να ενημερώσουν τους πελάτες για το κατάστημα και τα προϊόντα. Αν δεν βρήκατε στον ιστότοπό μας αυτό που αναζητούσατε, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.praktiker.gr.

Δεν χρειάζετε να περιμένετε τον ταχυδρομο να μοιράσει τα φυλλάδια του Praktiker. Μπορείτε να τα βρείτε στο Kimbino όποτε θέλετε. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε για την προστασία του περιβάλλοντος και των δασών. Όταν συμβουλεύεστε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο του Praktiker, βοηθάτε στην διάσωση των δέντρων.

Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να κάνετε οικονομία ενώ ψωνίζετε!

Θέλετε να παρακολουθείτε τις προσφορές του Praktiker; Κάντε το με σύνεση: Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας ή κατεβάστε την εφαρμογή Kimbino Kimbino. Έτσι, δεν θα χάσετε ποτέ ξανά τις προσφορές του Praktiker.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Σπίτι και Κήπος

Ακολουθήστε

Στο κατάστημα

Καταστήματα

Διενέργεια

Kimbino
Οι πιο συχνές αναζητήσεις των υπολοίπων
γάλα
βούτυρο
τυρί
γιαούρτι
χυμός
λάδι
ζαμπόν
παγωτό
Kimbino
Λογότυπο Praktiker
Λογότυπο Praktiker