Λογότυπο Hondos Center
3/5

Hondos Center Άρτα Φυλλάδιο από 06/12/2022 | Τρέχουσες προσφορές

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Hondos Center Άρτα Φυλλάδιο

3/5
Actual brochure
Σχεδόν όλοι γνωρίζουν το Hondos Center. Το κατάστημα είναι ένα από τα κορυφαία της ελληνικής αγοράς. Το Hondos Center προσφέρει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε. Και το σημαντικότερο: σε καταπληκτικές τιμές. To Hondos Center φέρνει τακτικά νέες εκπληκτικές προσφορές. Η πιο πρόσφατη προσφορά που ισχύει από 06/12/2022 μπορεί να βρεθεί εδώ. Κάντε μία σύγκριση τιμών κοιτάζοντας αυτά τα καταστήματα Avon, LOOKFANTASTIC, LR Health & Beauty, Oriflame, Parfimo.

Δεν ξέρετε πού να πάτε για ψώνια; Τα καταστήματα Hondos Center βρίσκονται σε πολλές πόλεις, όπως η Αθήνα, Λευκάδα, Ηγουμενίτσα, Αγρίνιο, Βαθύ. Δεν καταφέρατε να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίση ιστοσελίδα www.hondoscenter.com.

Ξεχάστε τα έντυπα φυλλάδια και αρχίστε να χρησιμοποιείτε τα ηλεκτρονικά στο Kimbino. Μπορείτε να ελέγξετε τις προσφορές του Hondos Center online και άνετα ανά πάσα στιγμή. Τέλος στα σκουπίδια! Τα έντυπα φυλλάδια είναι και ενοχλητικά και επιβλαβή για το περιβάλλον. Εκτιμούμε ιδιαιτέρως ότι επιλέγετε να δείτε τις τελευταίες προσφορές του Hondos Center online.

Είναι πλέον τόσο εύκολο να κάνετε οικονομία ενώ ψωνίζετε!

Το να παρακολουθείτε τις τελευταίες προσφορές του Hondos Center ίσως σας φαίνεται χρονοβόρο. Δεν ισχύει όμως αυτό. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας. Ή κατεβάστε την εφαρμογή μας Kimbino. Με τον τρόπο αυτό, δεν θα χάσετε ποτέ των ποτών τις εξαιρετικές προσφορές του Hondos Center. Επίσης θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο καθώς δε θα χρειάζεται να ψάχνετε μόνοι σας όλα τα ηλεκτρονικά φυλλάδια.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Hondos Center τοποθεσίες καταστημάτων στην πόλη της πόλης Άρτα

Πηγή: here.com

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Υγεία και Καλλυντικά

Ακολουθήστε

Στο κατάστημα

Καταστήματα

Διενέργεια

Kimbino
Οι πιο συχνές αναζητήσεις των υπολοίπων
γάλα
βούτυρο
τυρί
γιαούρτι
χυμός
λάδι
ζαμπόν
παγωτό
Kimbino
Λογότυπο Hondos Center
Λογότυπο Hondos Center