Λογότυπο Ikea
3.5/5

Ikea Αφάντου Φυλλάδιο από 22/08/2022 | Τρέχουσες προσφορές

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Ikea Αφάντου Φυλλάδιο

3.5/5
Actual brochure
Απειροελάχιστοι είναι οι Έλληνες που δεν γνωρίζουν το Ikea. Εξάλλου, είναι τόσο δημοφιλές ανάμεσα στους καταναλωτές, που πλέον έχει ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά. Χάρη στην ευρεία προσοφρά προϊόντων και τις καταπληκτικές τιμές του Ikea, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε εδώ. Το Ikea συχνά προσφέρει καινούρια προϊόντα καθώς και πολλές εκπτώσεις. Τι μπορείτε να αγοράσετε σε τιμή ευκαιρίας από τις 22/08/2022; Δείτε εδώ! Σε άλλα μαγαζιά, ίσως βρείτε το προϊόν σε χαμηλότερη τιμή. Μπορεί να δοκιμάσετε εδώ: IDEA Stores, JYSK, Leroy Merlin, Polihome, Praktiker, Vicko.

Υπάρχουν καταστήματα Ikea και στη Ρόδος, Σπάτα Λούτσας, Πειραιάς, Πάτρα, Αιγάλεω, επίσης. Διαλέξατε ένα προϊόν αλλά δεν βρίσκετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε στην ιστοσελίδα μας; Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.ikea.gr.

Ξεχάστε τα έντυπα φυλλάδια, δεν θα σας απασχολήσουν ποτέ ξανά. Τώρα μπορείτε να βρείτε εύκολα τις τελευταίες προσφορές του Ikea, online στο Kimbino. Τα διαδικτυακά φυλλάδια, δηλαδή οι τελευταίες προσφορες του Ikea που υπάρχουν στο διαδίκτυο, δεν είναι μόνο η τελευταία μόδα, αλλά και ένα σημαντικό βήμα για την προστασία του περιβάλλοντος και των δασών μας. Σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε ενεργά μαζί μας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Πώς να ξεκινήσετε να κάνετε οικονομία; Χάρη στις οικονομικές τιμές!

Το να παρακολουθείτε τις τελευταίες προσφορές του Ikea ίσως σας φαίνεται χρονοβόρο. Δεν ισχύει όμως αυτό. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας. Ή κατεβάστε την εφαρμογή μας Kimbino. Με τον τρόπο αυτό, δεν θα χάσετε ποτέ των ποτών τις εξαιρετικές προσφορές του Ikea. Επίσης θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο καθώς δε θα χρειάζεται να ψάχνετε μόνοι σας όλα τα ηλεκτρονικά φυλλάδια.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Ikea τοποθεσίες καταστημάτων στην πόλη της πόλης Αφάντου

Πηγή: here.com

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Σπίτι και Κήπος

Ακολουθήστε

Στο κατάστημα

Καταστήματα

Διενέργεια

Kimbino
Οι πιο συχνές αναζητήσεις των υπολοίπων
γάλα
βούτυρο
τυρί
γιαούρτι
χυμός
λάδι
ζαμπόν
παγωτό
Kimbino
Λογότυπο Ikea
Λογότυπο Ikea