Λογότυπο JYSK
3/5

JYSK Αιγάλεω Φυλλάδιο από 08/12/2022 | Τρέχουσες προσφορές

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

JYSK Αιγάλεω Φυλλάδιο

3/5
Actual brochure
Απειροελάχιστοι είναι οι Έλληνες που δεν γνωρίζουν το JYSK. Εξάλλου, είναι τόσο δημοφιλές ανάμεσα στους καταναλωτές, που πλέον έχει ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά. Οι πελάτες γνωρίζουν το JYSK τόσο για το εύρος των προϊόντων του όσο και για τις χαμηλές τιμές του. Η πλειονότητα των καταναλωτών μπορεί να βρει όλα όσα χρειάζεται εδώ. To JYSK έχει συχνά καινούρες προσφορές και εκπτώσεις. Η προσφορά ισχύει από 08/12/2022 και είναι διαθέσιμη στο σύνεδεσμο αυτό εδώ. Τα καταστήματα IDEA Stores, Ikea, Leroy Merlin, Polihome, Praktiker, Vicko μπορούν να σας εκπλήξουν με τις προσιτές τιμές τους.

Το JYSK έχει πολλά καταστήματα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Πού ακριβώς; Για παράδειγμα στη Αθήνα, Καλλιθέα, Ρόδος, Περιστέρι, Αιγάλεω. Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε στην ιστοσελίδα μας; Δοκιμάστε την επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος jysk.gr.

Πάτε για ψώνια; Σίγουρα δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας κανένα φυλλάδιο. Οι online προσφορές του JYSK είναι πολύ πιο πρακτικές και θα τις βρείτε όλες στο Kimbino. Τα έντυπα φυλλάδια είναι και ενοχλητικά και επιβλαβή για το περιβάλλον. Εκτιμούμε ιδιαιτέρως ότι επιλέγετε να δείτε τις τελευταίες προσφορές του JYSK online.

Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο εύκολο να αρχίσετε να εξοικονομείτε χρήματα χάρη στις ειδικές προσφορές.

Θέλετε να παρακολουθείτε τις προσφορές του JYSK; Κάντε το με σύνεση: Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας ή κατεβάστε την εφαρμογή Kimbino Kimbino. Έτσι, δεν θα χάσετε ποτέ ξανά τις προσφορές του JYSK.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

JYSK τοποθεσίες καταστημάτων στην πόλη της πόλης Αιγάλεω

Πηγή: here.com

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Σπίτι και Κήπος

Ακολουθήστε

Στο κατάστημα

Καταστήματα

Διενέργεια

Kimbino
Οι πιο συχνές αναζητήσεις των υπολοίπων
γάλα
βούτυρο
τυρί
γιαούρτι
χυμός
λάδι
ζαμπόν
παγωτό
Kimbino
Λογότυπο JYSK
Λογότυπο JYSK