Λογότυπο Γαλαξίας
3/5

Γαλαξίας Αγιά Φυλλάδιο από 23/11/2022 | Τρέχουσες προσφορές

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Γαλαξίας Αγιά Φυλλάδιο

3/5
Actual brochure
To Γαλαξίας κατέχει μία από τις υψηλότερες θέσεις στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών. Στην Ελλάδα, κατατάσσεται πλέον ανάμεσα στους ηγέτες της αγοράς. Η ποικιλία των προϊόντων στο Γαλαξίας είναι τόσο ευρεία, που μπορείτε να αγοράσετε όλα όσα χρειάζεστε από εδώ. Θα βρείτε κι εσείς πολύ ελκυστικές τις τιμές. To Γαλαξίας έχει συχνά καινούρες προσφορές και εκπτώσεις. Η προσφορά ισχύει από 23/11/2022 και είναι διαθέσιμη στο σύνεδεσμο αυτό εδώ. Κοιτάτε προσφορές και σε άλλα καταστήματα; Θα έπρεπε. Δοκιμάστε το Discount Markt, Bazaar, Lidl, Market in, My market, The Mart, ΑΒ Βασιλόπουλος, ΕΛΟΜΑΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Μασούτης, για παράδειγμα.

Εάν δεν ξέρετε, ποιο κατάστημα Γαλαξίας είναι το κοντινότερο, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό Αθήνα, Περιστέρι, Λάρισα, Λαμία, Νίκαια. Οι επίσημοι ιστότοποι είναι εδώ για να ενημερώσουν τους πελάτες για το κατάστημα και τα προϊόντα. Αν δεν βρήκατε στον ιστότοπό μας αυτό που αναζητούσατε, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.5ae.gr.

Ξεχάστε τα έντυπα φυλλάδια και αρχίστε να χρησιμοποιείτε τα ηλεκτρονικά στο Kimbino. Μπορείτε να ελέγξετε τις προσφορές του Γαλαξίας online και άνετα ανά πάσα στιγμή. Τέλος στα σκουπίδια! Η προστασία του πριβάλλοντος αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς που προτιμάτε τα ηλεκτρονικά φυλλάδια του Γαλαξίας και όχι τα έντυπα.

Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να κάνετε οικονομία ενώ ψωνίζετε!

Μην χάσετε οποιαδήποτε ξεχωριστή προσφορά του Γαλαξίας. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας ή κατεβάστε την εφαρμογή Kimbino. Θα έχετε μια πλήρη επισκόπηση των τελευταίων προσφορών του Γαλαξίας. Στο δικό σας Kimbino.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Γαλαξίας τοποθεσίες καταστημάτων στην πόλη της πόλης Αγιά

Πηγή: here.com

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Σούπερ Μάρκετ

Ακολουθήστε

Καταστήματα

Διενέργεια

Kimbino
Οι πιο συχνές αναζητήσεις των υπολοίπων
γάλα
βούτυρο
τυρί
γιαούρτι
χυμός
λάδι
ζαμπόν
παγωτό
Kimbino
Λογότυπο Γαλαξίας
Λογότυπο Γαλαξίας