Λογότυπο Coffee Island
3/5

Coffee Island φυλλαδιο Αγιά - Τρέχουσες προσφορές

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Coffee Island Αγιά Φυλλάδιο

3/5
Actual brochure
Σχεδόν όλοι γνωρίζουν το Coffee Island. Το κατάστημα είναι ένα από τα κορυφαία της ελληνικής αγοράς. Μπορείτε να αγοράσετε σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε σε εξαιρετικές τιμές στο Coffee Island. Το Coffee Island συχνά προσφέρει καινούρια προϊόντα καθώς και πολλές εκπτώσεις. Τι μπορείτε να αγοράσετε σε τιμή ευκαιρίας από τις 11/11/2022; Δείτε εδώ! Κάντε μία σύγκριση τιμών κοιτάζοντας αυτά τα καταστήματα BEST FOR, Jumbo, Manessis, Mothercare, Orchestra, Ryanair, Tupperware, Zooplus.

Δεν ξέρετε πού να πάτε για ψώνια; Τα καταστήματα Coffee Island βρίσκονται σε πολλές πόλεις, όπως η Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Πειραιάς, Περιστέρι. Ψάχνετε κάτι που δεν είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα μας; Δοκιμάσε την επίσημη ιστοσελίδα www.coffeeisland.gr.

Δεν χρειάζετε να περιμένετε τον ταχυδρομο να μοιράσει τα φυλλάδια του Coffee Island. Μπορείτε να τα βρείτε στο Kimbino όποτε θέλετε. Η προστασία του πριβάλλοντος αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς που προτιμάτε τα ηλεκτρονικά φυλλάδια του Coffee Island και όχι τα έντυπα.

Η αγορά αγαθών σε τιμή ευκαιρίας μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Το μόνο πράγμα που πρέπει να ξέρετε πού είναι ένα προϊόν σε προσφορά. Θα ενημερωθείτε εύκολα και γρήγορα χάρη στα ηλεκτρονικά φυλλάδια.

Το να παρακολουθείτε τις τελευταίες προσφορές του Coffee Island ίσως σας φαίνεται χρονοβόρο. Δεν ισχύει όμως αυτό. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας. Ή κατεβάστε την εφαρμογή μας Kimbino. Με τον τρόπο αυτό, δεν θα χάσετε ποτέ των ποτών τις εξαιρετικές προσφορές του Coffee Island. Επίσης θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο καθώς δε θα χρειάζεται να ψάχνετε μόνοι σας όλα τα ηλεκτρονικά φυλλάδια.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Άλλος

Ακολουθήστε

Στο κατάστημα

Καταστήματα

Διενέργεια

Kimbino
Οι πιο συχνές αναζητήσεις των υπολοίπων
γάλα
βούτυρο
τυρί
γιαούρτι
χυμός
λάδι
ζαμπόν
παγωτό
Kimbino
Λογότυπο Coffee Island
Λογότυπο Coffee Island