Kimbino
Kimbino
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
Λογότυπο Coffee Island
3/5

Coffee Island Φυλλάδιο από 08/04/2024 | Προσφορές και Εκπτώσεις

Φυλλάδια Coffee Island

Τα προϊόντα Coffee Island είναι μοναδικά

3/5
Actual brochure

Στην Ελλάδα ο καφές κατέχει τιμητικά θέση και τα καταστήματα Coffee Island το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, αφού προετοιμάζουν με μεράκι καθημερινά χιλιάδες καφέδες για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς τους πελάτες. Η γνωστή αλυσίδα καφέ δεν παρασκευάζει απλά ροφήματα με μοναδικές γεύσεις, αλλά δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επωφεληθούν από ειδικές προσφορές, εκπτώσεις και δώρα που τρέχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

Στο “Coffee Island - Προσφορές” για παράδειγμα, που είναι σε ισχύ από 08/04/2024 και μπορείτε να βρείτε εδώ, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από καφέδες, αναψυκτικά, σνακς, σύντομα γεύματα και γλυκά τα οποία μπορείτε να τα απολαύσετε στις ασυναγώνιστες Coffee Island τιμές. Μέρα άλλωστε χωρίς ένα απολαυστικό ρόφημα δεν ξεκινάει και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες που κάθε πρωί απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους γεύσεις στο ποτήρι τους. 

Τα καταστήματα Coffee Island φυτρώνουν παντού

Shop

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η γνωστή αλυσίδα καφέ βρίσκεται κυριολεκτικά κάτω απ’ όποια πέτρα και αν σηκώσεις. Πολυσύχναστοι δρόμοι σε πόλεις όπως %city_shops% διαθέτουν σίγουρα ένα από τα καταστήματα Coffee Island και έτσι όπου και εάν βρεθεί κανείς μέσα στην Ελλάδα μπορεί να απολαύσει τον αγαπημένο του καφέ. Στην κατηγορία Άλλος που ανήκει η εν λόγω αλυσίδα καφετεριών ανήκουν και επιχειρήσεις όπως Jumbo, Mothercare, Ryanair, Manessis, Zooplus, BEST FOR και PEPCO και οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν προϊόντα και τιμές και να απολαμβάνουν τις γεύσεις που επιθυμούν στο ποτήρι τους, στον χώρο τους ή έξω. 

Τι είναι αυτό όμως που κάνει τα Coffee Island προϊόντα τόσο ξεχωριστά; Εκτός από την υψηλή ποιότητα που διαθέτουν, η εταιρία έχει μεριμνήσει ώστε να αναπτύξει τις δικές της μοναδικές συνταγές και γεύσεις. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο coffeeisland.gr όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες. Έτσι τα ροφήματά της δεν μοιάζουν με τα συνηθισμένα που προσφέρουν άλλες επιχειρήσεις και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Υπάρχουν άλλωστε τόσο πιστοί πελάτες της αλυσίδας, που έχουν αγαπήσει τις γεύσεις που απολαμβάνουν καθημερινά, που ξέρουν απ’ έξω ακόμη και το τηλέφωνο Coffee Island. Εάν θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε τις διαφορετικές γεύσεις και επιλογές που προσφέρει η γνωστή αλυσίδα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα ωράρια λειτουργίας των υποκαταστημάτων και να επισκεφθείτε ένα ή να καλέσετε για delivery. 

 

Στα Coffee Island... απολαμβάνεις

Assortment

Τα ξεχωριστά για τη γεύση τους προϊόντα Coffee Island έχουν φανατικούς θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα. Στο μενού της εταιρίας μπορεί κανείς να βρει Granita Tea, Freddo Espresso, Freddo Cappuccino ή να αγοράσει Capsule Project Espresso Coffee Island και να φτιάξει τον δικό του καφέ στο σπίτι του. Οι τιμές στα καταστήματα είναι σίγουρα τόσο οικονομικές που είναι δύσκολο κάποιος να το πολυσκεφτεί για να αγοράσει έναν καφέ ή άλλο ρόφημα. Ειδικά αν αναλογιστεί πως μπορεί να βρει σχεδόν τα πάντα απ’ όσο ονειρεύεται ο ουρανίσκος του, όπως αυτά που περιλαμβάνει το Φυλλάδιο Coffee Island Απρίλιος 2024.

Μόνο τυχαίο άλλωστε δεν είναι το γεγονός ότι κάθε τόσο ένα ακόμη κατάστημα ξεκινά να λειτουργεί, ενώ η εταιρία επενδύει και στο καφεκοπτείο που διαθέτει εντός των υποκαταστημάτων της, και δίνει την ευκαιρία στους πελάτες τόσο να πιουν ένα αγαπημένο τους ρόφημα όσο και να αγοράσουν τις πρώτες ύλες και να το φτιάξουν μόνοι τους στο σπίτι. 

Τα Kimbino φυλλάδια σου λύνουν τα χέρια

Kimbino App

Το Kimbino δεν είναι απλά ένας εύκολος τρόπος για να βρει κανείς συγκεντρωμένα όλα τα φυλλάδια από δεκάδες καταστήματα. Είναι μια ευχάριστη και πρωτότυπη εμπειρία που κυριολεκτικά λύνει τα χέρια χιλιάδων καταναλωτών. Βρείτε ό,τι ψάχνετε σε προσφορές από σούπερ μάρκετ, γνωστές αλυσίδες με καλλυντικά, προϊόντα μόδας και ομορφιάς. Στην ιστοσελίδα Kimbino.gr υπάρχουν καθημερινά όλα τα νέα φυλλάδια προσφορών και περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Εκτός από τα φυλλάδια Coffee Island, μπορείτε επίσης να βρείτε προσφορά δράσης από άλλες γνωστές μάρκες.

Η βασική αρχή του Kimbino είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η μείωση του χαρτιού που δαπανάται για τα φυλλάδια. Με την εφαρμογή Kimbino οι καταναλωτές μπορούν να διαβάσουν όποιο φυλλάδιο προσφορών επιθυμούν, χωρίς να χάνονται δεκάδες δέντρα και φυσικά χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν από εδώ και από εκεί για τις προσφορές που τους ενδιαφέρουν. Αυτό κάνει άλλωστε το Kimbino να διαφέρει και να ξεχωρίζει.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Άλλος

Αναζήτηση
Kimbino
Λογότυπο Coffee Island

Εγγραφείτε και επωφεληθείτε στο έπακρο από τα οφέλη.