Kimbino
Kimbino
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
Λογότυπο Electronet
3/5

Electronet Φυλλάδιο από 02/04/2024 | Προσφορές και Εκπτώσεις

Φυλλάδια Electronet

Electronet φυλλάδιο

3/5
Actual brochure

Έχοντας την δικιά σας οικονομία κατά νου το φυλλάδια του Electronet φροντίζει να σας κρατάει ενημερωμένους σχετικά με τις χρυσές ευκαιρίες της αγοράς που ισχύουν από τις 02/04/2024. Η κάθε εποχή φέρνει τις δικές της ανάγκες οπότε αν ψάχνετε για καινούργια σόμπα, ή αφυγραντήρα για να κάνετε τον φετινό χειμώνα ζεστό καθώς και κλιματιστικό για να αποφύγετε τον καύσωνα του καλοκαιριού τότε κάνοντας ένα απλό κλικ εδώ από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή μπορείτε να βρείτε τις εποχιακές προσφορές Electronet για τον μήνα Απρίλιος 2024! 

Οι καλές τιμές έρχονται και φεύγουν, οπότε αν δεν θέλετε να χάσετε τριήμερα προσφορών, την διαβόητη Black Friday και τις εορταστικές εκπτώσεις Electronet, τότε μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το πιο πρόσφατο φυλλάδιο Electronet. Η εύκολη ηλεκτρονική χρήση του Kimbino.gr δεν προστατεύει μόνο την τσέπη σας αλλά φροντίζει να μην γεμίζει τον πλανήτη με περιττά χαρτιά!

Καταστήματα Electronet

Shop

Η Electronet είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα στο χώρο της λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Η αλυσίδα των καταστημάτων Electronet ξεκίνησε ως μια απλή ιδέα από μια ομάδα πετυχημένων Ελλήνων επιχειρηματιών που με κόπο και μεράκι κατάφεραν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν μια εταιρεία που έφερε την τεχνολογία σε κάθε νοικοκυριό της χώρας.

Οπότε δεν κάνει εντύπωση ότι η Electronet μέχρι το 2017 κατάφερε να ανοίξει τα καταστήματα της σε 78 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Καλύπτοντας τις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή η Electronet μπήκε εύκολα στις καρδιές των πιστών αγοραστών της, καθώς και με την εμπειρία και φιλική εξυπηρέτηση του προσωπικού του. Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και φέρνοντας πασίγνωστες μάρκες στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς κατάφεραν να κάνουν την καθημερινότητα των αγοραστών τους εύκολη, άνετη και οικονομική.

Πέρα από το Electronet φυλλάδιο που μπορείτε να βρείτε στα Kimbino σας παρέχουμε και το Electronet ωράριο των φυσικών καταστημάτων καθώς και την τοποθεσία τους που θα βρείτε διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε και την επίσημη σελίδα electronet.gr των καταστημάτων Electronet όπου θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και γρήγορα το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop). Εκεί θα βρείτε επίσης πληροφορίες για την διαδικασία παραγγελίας, πληρωμής και παράδοσης των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.

 

Electronet, προσφορές που αυξάνονται

Assortment

Μπαίνοντας στο Electronet φυλλάδιο το οποίο μπορείτε να βρείτε στην κατηγορία Hλεκτρονικά της ιστοσελίδας μας, θα ανακαλύψετε τις καλύτερες μάρκες οικιακού εξοπλισμού καθώς και συσκευών εικόνας, ήχου, τηλεφωνίας και πληροφορικής. Ανάμεσα τους βρίσκονται μεγάλα ονόματα, υπολογιστές όπως Apple, HP, Asus και, κινητά Huawei και Samsung και εκατοντάδες άλλες συσκευές και εξοπλισμοί. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μπορείτε να τα βρείτε σε απίστευτα χαμηλότερες τιμές με τις Electronet προσφορές Απρίλιος 2024.

Η ανάγκες μας όπως και τα ψώνια δεν τελειώνουν ποτέ αλλά δεν χρειάζεται να μας αδειάζουν και όλο το πορτοφόλι. Οι εκπτώσεις Electronet είναι εδώ για να γεμίσουν το σπίτι σας με τις πιο σύγχρονες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές οικιακές συσκευές καθώς και τηλεοράσεις, μικροσυσκευές και gadgets που όχι μόνο θα κάνουν την καθημερινότητα σας πιο εύκολη αλλά και πιο ευχάριστη. Μην ξεχάσετε να συγκρίνετε τιμές τσεκάροντας και άλλα παρεμφερή καταστήματα όπως Πλαισιο, Public, Kotsovolos, Media Markt και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Βρείτε τώρα τις Electronet προσφορές που σας ταιριάζουν στο πιο πρόσφατο Electronet - Προσφορές. Και αν φοβάστε ότι θα χάσετε το φυλλάδιο Electronet απλά γίνετε συνδρομητής στο Kimbino και μείνετε ενημερωμένοι με τον πιο εύκολο και φυσικά οικολογικά ευσυνείδητο τρόπο.

Τα Kimbino φυλλάδια σου λύνουν τα χέρια

Kimbino App

Το Kimbino δεν είναι απλά ένας εύκολος τρόπος για να βρει κανείς συγκεντρωμένα όλα τα φυλλάδια από δεκάδες καταστήματα. Είναι μια ευχάριστη και πρωτότυπη εμπειρία που κυριολεκτικά λύνει τα χέρια χιλιάδων καταναλωτών. Βρείτε ό,τι ψάχνετε σε προσφορές από σούπερ μάρκετ, γνωστές αλυσίδες με καλλυντικά, προϊόντα μόδας και ομορφιάς. Στην ιστοσελίδα Kimbino.gr υπάρχουν καθημερινά όλα τα νέα φυλλάδια προσφορών και περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Εκτός από τα φυλλάδια Electronet, μπορείτε επίσης να βρείτε προσφορά δράσης από άλλες γνωστές μάρκες.

Η βασική αρχή του Kimbino είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η μείωση του χαρτιού που δαπανάται για τα φυλλάδια. Με την εφαρμογή Kimbino οι καταναλωτές μπορούν να διαβάσουν όποιο φυλλάδιο προσφορών επιθυμούν, χωρίς να χάνονται δεκάδες δέντρα και φυσικά χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν από εδώ και από εκεί για τις προσφορές που τους ενδιαφέρουν. Αυτό κάνει άλλωστε το Kimbino να διαφέρει και να ξεχωρίζει.

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Άλλα φυλλάδια από την κατηγορία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Περισσότερα καταστήματα από την κατηγορία Hλεκτρονικά

Αναζήτηση
Kimbino
Λογότυπο Electronet

Εγγραφείτε και επωφεληθείτε στο έπακρο από τα οφέλη.